Бейонсе звільнила свого батька

29 березня 2011, 10:12

Батько темношкірої зірки Бейонсе, Метью Ноулз, більше не виконуватиме обов'язків її менеджера. "На бізнесовому рівні" шляхи тата й доньки розійшлися, заявила в понеділок речниця співачки.

Про це повідомляє "Forbes" із посиланням на "Associated Press".

"Я вдячна за все, чого він мене навчив. Я зростала, спостерігаючи, як вони з моєю мамою керують своїм власним бізнесом. Вони підприємці, які дуже тяжко працюють, і я й надалі йтиму по їхніх слідах", - сказала Бейонсе.

"Він завжди буде моїм батьком, і я дуже люблю мого тата", - додала 29-річна співачка.


Причину, з якої вони з батьком вирішили припинити співпрацю, артистка не назвала. Утім, сам Метью Ноулз у своєму зверненні, зробленому того ж дня, повідомив, що це рішення було обопільним.

Татусь Бейонсе більше не її менеджер

"Бізнес це бізнес, а сім'я це сім'я. Я люблю свою доньку та дуже пишаюся тим, хто вона є та всім тим, чого вона досягла. Очікую, що її й надалі супроводжуватиме великий успіх", - сказав чоловік.

Метью був доччиним менеджером іще з 1990-х років. Відтоді Бейонсе з тинейджера-дебютантки в складі дівочого гурту "Destiny's Child" встигла вирости в суперпопулярну сольну артистку, володарку 16 "Греммі".

Як відомо, батьки Бейонсе розлучилися в 2009-му році, проживши в шлюбі 29 років. Мама артистки, Тіна Ноулз, свого часу була стилістом "Destiny's Child" і нині продовжує опікуватися доньчиним стилем. Разом із Бейонсе вони створили лінію одягу "House of Dereon".

Хто тепер займе посаду менеджера співачки, її речниця ще не повідомила.

Фото "АР" з сайту "Examiner"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів