На "Нову хвилю" відрядять підопічних Меладзе?

29 березня 2011, 12:20

Цього року випробовувати долю на пісенному конкурсі "Нова хвиля" вирішено відправити колишніх учасників "Фабрики зірок" Колю Сергу та уродженця Латвії Стаса Шурінса. Разом з хлопцями підкорювати музичний Олімп поїде співачка Марія Собко, Ренату Штіфель і дует "Emotion".

Саме хтось з цієї п'ятірки й представлятиме Україну на конкурсі в Юрмалі в липні цього року.

Фінальний відбір представників на "Нову хвилю" відбувся у понеділок на кіностудії Довженко, пише "Сегодня".

Марія Собко

У журі засідали один із засновників "Нової хвилі" композитор Ігор Крутой, композитор Костянтин Меладзе та режисер конкурсу Олександр Ревзін. З поміж двох десятків конкурсантів було обрано лише п'ятьох - Стас Шурінс, Коля Серга, Марія Собко, Рената Штіфель і дует "Emotion".


Через пару тижнів вони поїдуть до Москви (туди ж з'їдуться претенденти з Білорусі, Латвії, Росії тощо), і там вже журі вибере фіналістів (їх буде 15-17), що заспівають на "Новій хвилі" в Юрмалі в липні.

Стас Шурінс

До слова, нацвідбір проходив в екстремальних умовах - павільйон майже не опалювався.

"Я мало не здох!" - поскаржився після фіналу Костянтин Меладзе.

Цікаво, але троє з пятірки півфіналістів йому добре знайомі - Шурінс переміг на "Фабриці зірок", Коля Серга там теж засвітився, а Маша Собко зайняла призове місце на шоу "Україна сльозам не вірить". Ну а продюсером обох проектів був саме Меладзе.

Коля Серга

Співачка Рената Штіфель відома тим, що брала участь у "Чорноморських іграх", а хлопці з "Emotion" - це проект екс-продюсера групи "Smash" Євгена Орлова - як заміна колишньому дітищу.

Фінал відбіркового туру оживили виступами запрошених зірок - крім Вєрки Сердючки, співали Лайма Вайкуле, Ані Лорак, Леонід Агутін. Причому в гордій самоті, хоча його дружина Анжеліка Варум виступала в Києві буквально днями на церемонії "Людина року", але чомусь з чоловіком тут не затрималася.

Рената Штіфель

Та й взагалі, подейкують, нещодавно Варум обмовилася, що йде зі сцени назовсім.

"Так неправда все це! Анжеліка просто пожартувала, мовляв, теоретично вона, звичайно, може більше не виступати, стати чоловіковою дружиною і сидіти вдома, чекати мене. Але ж я цього не вимагаю!" - сказав Агутін.

Дует "Emotion"

А ось Костянтин Меладзе відмовився коментувати розлучення свого брата. Кажуть, днями Валерій офіційно став холостяком.

"Що за маячня! Не розумію, скільки можна про це говорити!" - зауважив Меладзе.

Фото "Сегодня" та "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів