Зірці "Інтернів" загрожує 8 років в’язниці

1 квітня 2011, 12:45

На російського актора Іллю Глиннікова, відомого за роллю мажора Гліба Романенка у серіалі "Інтерни", завели кримінальну справу, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Тайны звезд".

Сусід звинувачує актора у тому, що той жорстоко його побив. Однак Ілля підготував зустрічний позов, наполягаючи, що усі звинувачення на його адресу - наклеп.

Та, у випадку, якщо зірку "Інтернів" визнають винним, йому загрожує від двох до восьми років ув’язнення.

Конфлікт почався з банального галасу в квартирі Глиннікова, який заважав його сусідові.


"У квартирі Іллі Глиннікова гучно грала музика, і я вирішив попросити зробити її тихіше. Двері відчинилися, і побачив Іллю, чомусь голого, і його матір, як мені здалося, трохи напідпитку", - розповів сусід актора.

"Мені не дали ані слова сказати! Глинніков одразу вдарив мене в обличчя! Я спробував захиститися, але він борецьким прийомом повалив мене на підлогу. Від удару я зламав собі плече і знепритомнів", - додав позивач.

Сусід зірки "Інтернів" запевняє, що після бійки йому зробили дві серйозні операції. Наразі ж чоловік потребує ще одне хірургічне вручання.

Ілля Глинніков жорстоко побив сусіда?

Щоправда, у Іллі Глиннікова своє бачення інциденту.

"Схоже, цей чоловік хоче довести мою матір до труни. Звісно, у нас був з ним конфлікт. Тому що він увірвався до нашої квартири, схопив мою матір, а потім витяг з квартири і мене", - зауважив "Романенко".

Актор каже, що був голим, оскільки мився в душі, коли почув маму, яка кликала на допомогу.

Ілля не приховує, що вдарив сусіда. Але лише тому, що той схопив його матір за руку.

Глинніков пояснив, чому так гостро відреагував на поведінку сусіда.

"У 2002-му році я приїхав з Тульської області підкорювати Москву. А через три роки забрав маму з молодшим братом, тому що відчував, як вони сумують. Мама – мій найкращий друг. Мені іноді здається, що моя слав і успіх мали дістатися їй, а не мені. Вона нас виростила одна, без батька… І я нікому не дозволю її ображати!" - заявив актор.

Фото interny.tv

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів