Син Бекхемів обрав сестричці чоловіче ім'я

1 квітня 2011, 15:08

8-річний син Вікторії та Девіда Бекхемів Ромео вже приготував ім'я, що, на його думку, підійшло б майбутній сестричці. Хлопчика не бентежить, що воно чоловіче – він все одно хоче, аби дівчинку назвали на честь юного співака Джастіна Бібера.

Про це тато-Бекхем розповів під час шоу "Jimmy Kimmel Live", пише "Contact Music".

"Коли нам сказали, що буде хлопчик, Ромео спитав: "Як щодо імені Джастін Бібер? Джастін Бібер Бекхем?... Коли ж ми дізналися, що це дівчинка, він сказав: "Ну, то як щодо Джастін Бібер Бекхем?", - поділився футболіст.

Від 17-річного канадського співака в родині Бекхемів шаленіє не лише Ромео, а і його менший брат Круз. Якось, розповів Девід, малий запитав, чи не можна було б їм із Бібером якось разом погратися.


"Гадаю, він трохи зайнятий", - не розгубився тато.

Спортсмен пригадав, якою величезною радістю стала для них звістка про донечку, хоча спершу лікарі обіцяли їм четвертого хлопця.

"У нас троє чудових хлопців, і ми були б щасливі мати ще одного, але коли ми дізналися, ми пішли на перше (УЗД) сканування й вони (лікарі) сказали: "О, це хлопчик", а ми – "Чудово", а Вікторія (сказала): "А, ще один пеніс в домі", - розповів Бекхем.

Однак вже під час наступного УЗД медики роздивилися, що в животі у Вікторії не хлопчик, а дівчинка. Останнє обстеження, на якому була майбутня мама, це також підтвердило.

Що стосується імені для маленької "міні-Пош", то Вікторії колись подобалося ім'я Луна, пише "The Daily Mail".

Зі слів джерел, майбутня мама також міркує над тим, чи не назвати доцю Коко, на честь Коко Шанель.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів