Гурченко поховають поруч з Тихоновим і Янковським проти її волі?

1 квітня 2011, 17:57

Дочка актриси Людмили Гурченко Марія Корольова впевнена, що її маму поховають не там, де хотіла б сама зірка.

Про смерть матері, Марія дізналася не від родичів.

"Як це не сумно, але я дізналася про смерть мами по телевізору. Її чоловік мені чомусь не зателефонував. Але це наші, сімейні стосунки, про які я б не хотіла розповідати", - сказала Марія Корольова "Московскому комсомольцу".

Втім, навіть причини смерті під час розмови з чоловіком Гурченко, Сергієм Сеніним, Корольова дізнатися не змогла.


"Я не знаю. Її чоловік був не в змозі розмовляти", - сказала вона у телефонній розмові з "Комсомольськой правдой".

Чоловік Гурченко не повідомив її дочку про смерть матері

Водночас сайт "Life News", посилаючись на Сергія Сеніна, нагадує: прощання з Людмилою Гурченко відбудеться у суботу, 2 квітня о 10 годині у Центральному будинку літераторів у Москві. Відразу після панахиди Людмилу Марківну поховають на Новодівичому кладовищі.

Як зазначається, Гурченко поховають на алеї поруч із могилами В'ячеслава Тихонова, Клари Лучко, Ролана Бикова і Олега Янковського.

Втім, дочку Людмили Марківни похорон на Новодівичому здивував. Втім, вона навіть не знає, хто займається організацією похорону.

"Напевно, колеги мами. Я точно не знаю. Але я дивуюся, чому її вирішили поховати на Новодівичому кладовищі. Адже її батьки поховані на Ваганьківському. Там було приготовлено місце і для мами. Вона теж хотіла, щоб її поховали поруч з батьками", - поділилася Корольова.

"Але нас, близьких родичів, ніхто не питав. Все вирішили самі. Про місце і час поховання ми дізналися з телевізійних новин", - запевнила дочка покійниці.

Гурченко хотіла, щоб її поховали на іншому цвинтарі?

Як відомо, дочка Людмили Гурченко ніколи не бажала спілкуватися з пресою. Жінка нарікає на журналістів, які багато чого понавигадували про їхні з матір‘ю образи одна на одну.

"Для мене вона передусім мама. Розумієте мене? Вона мама моя, якої... немає. Без якої я залишилася сама..," - важко зітхнула Марія у слухавку.

"...Незважаючи на всі конфлікти, які ми пережили з мамою, мені зараз дуже непросто", - сказала вона у коментарі іншій газеті.

Нагадаємо, Людмила Гурченко пішла з життя 30-го березня увечері. Народна артистка померла вдома - за словами лікарів, у неї стався серцевий напад.

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів