Кортнєв з "Дня радіо" і "Дня виборів" вп'яте стане батьком

5 квітня 2011, 12:18

Російський актор та лідер гурту "Несчастный случай" Олексій Кортнєв незабаром уп'яте стане батьком.

Вже найближчими тижнями дружина артиста, Аміна Заріпова має народити маля, повідомляє "Hello".

Щоправда, Кортнєв та кохана через забобони не розголошують дату, коли за підрахунками лікарів, дитина має з'явитися на світ.

"Але вже дуже-дуже скоро!" – кажуть Олексій та Аміна.


Про стать майбутньої дитини подружжя дізналося заздалегідь. Однак довіряти у цьому питанні лікарям Кортнєви не поспішають. Адже минулого разу Аміна та Олексій чекали на дівчинку, та й усі медичні аналізи це підтверджували, але народився син.

Олексія це зовсім не засмутило, а от Аміна зізналася, що мріє про доньку. Адже поки що у Кортнєва народжуються лише "богатирі".

Кортнєв з дружиною чекають на ще одну дитину

Так, у шлюбі з Аліною музикант має двох синів - Арсенія й Афанасія. Та й від попередніх шлюбів у Кортнєва також хлопці – Артемій та Нікіта.

Наразі артист зізнається, що з нетерпінням чекає на появу п’ятої дитини.

"Діти – це головне досягнення у моєму житті! Коли з'явилися молодші сини, моє ставлення до старших дуже змінилося. Я став більш уважним і люблячим батьком, ніж був у 20 років. А тепер, гадаю, буду ще турботливішим", - зауважив Олексій.

Нагадаємо, Кортнєв відомий не лише своєю музичною кар’єрою у гурті "Несчатный случай", а і зйомками у кіно.

На рахунку Олексія ролі у таких картинах, як "Кіно про кіно", "Інше життя", "Московська сага", "Навіть не думай 2. Тінь незалежності", "День виборів", "День радіо", "Про що говорять чоловіки", тощо.

Фото liveinternet.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів