Еймі Вайнхаус захотіла дитину та заміж?

5 квітня 2011, 17:52

Подейкують, англійська співачка Еймі Вайнхаус надумала завести дитину. Причому завагітніти, а може, й вийти заміж за свого нинішнього бойфренда Рега Тревісса скандальна 27-річна зірка бажає ще цього року.

Вайнхаус закортіло дітей

Про це пише "Music News" із посиланням на журнал "Reveal".

"Еймі поведена на тому, аби завести дітей. Вона зараз говорить лише про це. Вона прагне народити дитину наступного року", - розповів інформатор.

"Еймі робить усе, що від неї залежить, аби мати дітей. Через наркотики та пиятику її організм може виявитися неспроможним виносити дитину. Нині вона на шляху до відновлення", - додав він.


Зі слів джерела, рішучості Вайнхаус додала звістка про те, що татусем стане її екс-чоловік Блейк Філдер-Сівіл. Співачка була практично знищена цією новиною.

Про те, що Еймі вже досягла підходящого віку для народження малюка, вже говорив батько артистки, Мітч. Щоправда, він не очікує, що одного для його доця остаточно вгамується та подарує йому п'ятнадцятьох онучат.

Із режисером Регом Тревіссом, який допоміг артистці облишити хуліганські витівки та подолати наркозалежність, Еймі почала зустрічатися після свого розлучення у 2009-му році.

Схоже, із ним Вайнхаус незабаром наважиться вдруге сходити до вівтаря, пише "Ace Showbiz" із посиланням на "The People".

На це нещодавно натякнув сам Тревісс, сказавши, що вони з Еймі вже говорили про одруження та мають намір щось таке запланувати на кінець року.

"Я дуже кохаю Еймі, вона чудова, талановита, прекрасна дівчина", - поділився він.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів