Від Брітні Спірз вимагають результату тестів на наркотики

6 квітня 2011, 10:20

Від співачки Брітні Спірз через суд вимагають результату тестів на наркотики трирічної давнини. Ці відомості знадобилися її колишньому другові та менеджеру Сему Лютфі – аби перемогти в суді саму артистку та її батьків.

Із таким клопотанням чоловік звернувся до Верховного суду Лос-Анджелесу, пише "TMZ".

Люфті впевнений, що результати аналізів співачки стануть вагомим аргументом у його позові про наклеп - проти Брітні, її матері Лінн та батька.

Позивача обурили деякі заяви щодо нього, зроблені Лінн Спірз у її книзі "Through the Storm". Зокрема, жінка написала, що Лютфі намагався наркотиками довести її доцю до коми.


Окрім того, Сем попрохав суд надати йому старі офіційні звіти щодо відвідувань артисткою синів. На його думку, вони спростують твердження, буцімто він обрізав телефонні дроти Брітні та виводив з ладу її автівки.

Нагадаємо, в 2008-му році суд заборонив Лютфі наближатися до його колишньої клієнтки. Батьки Спірз тоді стверджували, що чоловік фактично тримав артистку в заручницях, розпоряджався її фінансами та за гроші скеровував дії папарацці.

Кілька місяців тому чолов'яга нібито "взявся" за іншу скандальну білявку - Ліндсей Лохан. Як розповів батько актриси, Лютфі надіслав їй непристойне смс-повідомлення, що стосувалося її мами.

Фото "АР" з blog.oregonlive.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів