Екс-"ВІА-Гра": Джанабаєва цікава тільки тому, що вона коханка Меладзе

6 квітня 2011, 13:46

Колишня колега Альбіни Джанабаєвої по гурту "ВІА Гра" Тетяна Котова прямим текстом назвала рудоволосу співачку коханкою Валерія Меладзе.

"...Її ім'я медійне тільки тому, що вона коханка Меладзе", - заявила білявка Котова в інтерв‘ю "Экспресс-газете".

При цьому Котова згадала випадок, коли Джанабаєва приревнувала її до Меладзе.

"Альбіна тут же сприйняла мене як суперницю - почуття гумору у неї геть відсутнє. Хоча я їй пояснювала, що для мене чужі чоловіки - табу і я ніколи не зустрічаюся з одруженими. У мене не було жодної подібної історії! А вона мені влаштувала рознос . Довго щось кричала, пояснювала, що так не можна, погрожувала, ридала", - розповіла Таня.


Котова (ліворуч) боялася ревнощів Джанабаєвої (праворуч)

Після цього інциденту Котова, за її словами, від співака Валерія Меладзе буквально відсахувалася.

"Якщо чесно, після цього я навіть боялася привітатися з Валерою. Коли ми виступали на сцені, я обходила його десятою дорогою, щоб не доторкнутися до нього. Хоча у нас було кілька спільних номерів, де ми мали танцювати разом. Але Альбіна так залякала мене, що я почала побоюватися її помсти", - зізналася білявка.

Нагадаємо, Валерію Меладзе та Альбіні Джанабаєвій давно приписують роман, хоча відверто пара свої стосунки не афішує. Подейкують, співак навіть розлучився зі своєю дружиною, щоб возз'єднатися з Альбіною, яка сім років тому народила йому позашлюбного сина Костянтина.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів