Шевченко показав Кличку квартиру за $6 мільйонів. ФОТО

6 квітня 2011, 17:19

Боксер Володимир Кличко та гонщик Олексій Мочанов навідалися в гості до нового помешкання футболіста Андрія Шевченка.

34-річний Шева лише нещодавно переїхав у нові апартаменти на Грушевського. Та, судячи з усього, спортсмен не влаштовував пишне новосілля. Натомість друзі поодинці вирішили навідатися до Андрія.

Так, 4-го квітня до футболіста завітав автогонщик Олексій Мочанов. Як пише "Блік. Секрет", чоловіки давненько дружать. Мовляв, їх звела любов до автомобілів "Porcshe".

Як відомо, Андрій їздить на "Panamera" за 250 тисяч доларів, Олексій на "Cayman" за 100 тисяч доларів. Щоправда, лисий мачо пересів зі спортивного купе цієї марки на бюджетний "Seat".


Слідом за Мочановим в гості до Шевченка приїздив і Володимир Кличко. Боксер навіть зробив на пам'ять фотографію з Андрієм і його "Золотим м'ячем" за кращого футболіста Європи 2004-го року.

Нагадаємо, Шевченко нещодавно придбав квартиру у висотці на Печерську. Цей скандально відомий будинок псує краєвид зелених дніпровських схилів Дніпра, а також аварійно-небезпечний, тому що через зсуви ґрунту в стінах з'являються тріщини.

Однак, все це не налякало нападника і він придбав саме ту квартиру, яку пару років тому так сильно хотіла його дружина Крістен Пазік. Подейкують, футболіст виклав за шикарні апартаменти 6 мільйонів доларів.

До слова, дружина Андрія разом з синами Джордано та Крістіаном так і не поспішає залишати Лондон та переїздити до Києва.

Фото зі сторінки Володимира Кличка у Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів