Мейхер вийде заміж по-тихому

11 квітня 2011, 12:31

Учасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер, схоже, знов зібралася заміж, пише "Сегодня".

Обранцем 29-річної артистки є той самий московський бізнесмен Михайло Уржумцев.

Чоловік ще в 2009-му році нібито хотів заручитися з грудастою Надею. Кажуть, навіть каблучку за 100 тисяч доларів заради цього придбав.

Та, цього разу, схоже, Мейхер має усі шанси вискочити заміж. Щоправда, як зізнається сама Надія, вона заздалегідь не розповідатиме про церемонію, а вийде заміж по-тихому.


"Якщо і буде весілля, то з сукнею в підлогу і всілякими штампами! І преса дізнається про це в останню чергу. Це моя друга половинка - моя доля, і я дуже рада, що знайшла її", - зауважила "віагрянка".

За словами співачки, її коханий поки що проживає в Москві. Але в майбутньому пара збирається жити в Києві, де у Наді є трикімнатна квартира, в якій вона живе разом з 8-річним сином Ігорем від попередніх стосунків.

Мейхер хоче довгу весільну сукню

А ось питання про вік, на відміну від заміжжя, Мейхер не бентежать, хоча колеги відзначають, що виглядає вона старшою за свої роки.

"Я сама часом не вірю, що мені 29 (виповнилося 10 квітня). Але, з іншого боку, якось радісно, що ще не 79! Це все-таки залишає трохи більше можливостей", - зауважила Надя.

До слова, Мейхер вирішила відновити свою телевізійну кар’єру: артистка повернлася на один з вітчизняних телеканалів в якості ведучої.

У зв’язку з цим відразу ж поширилися чутки про повторний вихід наді з "ВІА Гри".

"Я продовжую працювати в групі. І нікуди не збираюся йти. Просто мені цікаве телебачення", - пояснила брюнетка.

Фото livestory.com.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів