Зірка трилерів Нів Кемпбелл зустрілася з привидом

11 квітня 2011, 17:31

Канадська акторка Нів Кемпбелл, найбільш відома за фільмами жахів "Крик", розповіла про свої нервові зриви та знайомство з привидом убитої жінки.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Я знаю, що привиди існують, бо я одного бачила", - поділилася Нів.

Зірка пригадує, як разом із друзями якось побувала в будинку, де мешкав дух жінки, яку було вбито в 1991-му році.


"Двері могли постійно ляскати, вікна могли відчинятися, а попільнички – злітати зі столиків. Тоді було кілька разів, коли примара справді входила в кімнату. Незабаром це вже здавалися звичним. Я могла пройти повз неї в коридорі та мимохідь побажати їй доброго ранку", - розповіла акторка.

Навіть без потойбічних істот у житті Кемпбелл ніколи не бракувало стресів. Перший нервовий зрив стався в дівчини в 14 років, внаслідок перевтоми від навчання в балетній школі.

"Танець був усепоглинаючим. Я була глибоко нещаслива поза школою та не мала способів упоратися з цим. Стрес став настільки сильним, що я зламалася", - пригадала вона.

"Згодом, у 23 роки, в мене розвинулася алопеція (облисіння). Я страшенно багато працювала та переживала розлучення. Також у мене були переслідувачі й я почала одержувати листи з погрозами. Я була настільки пригнічена усім цим, що в мене почало випадати волосся", - розповіла Нів.

Як відомо, в свої 37 років акторка розлучалася вже двічі. Першим її чоловіком був канадський актор Джефф Кольт, їхній шлюб тривав 3 роки.

У 2007-му році Кемпбелл вийшла заміж за актора Джона Лайта, наприкінці ж 2010-го стало відомо про розлучення пари.

Фото "АР" з сайту movies.yahoo.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів