Ахметов купив для "Шахтаря" Ріанну

14 квітня 2011, 16:46

На святкуванні 75-річчя футбольного клубу "Шахтар" виступить співачка Ріанна.

Відома артистка заспіває свої найкращі хіти 14-го травня на "Донбас Арені", повідомляє прес-служба футбольного клубу.

Щоправда, у "Шахтарі" не уточнюють, скільки ж доведеться викласти президенту клуба Рінату Ахметову за приїзд Ріанни.

Відомо, що темношкіра красуня є однією з найбільш затребуваних артисток світу. Подейкують, годинне шоу Ріанни коштує 500 тисяч доларів. А щоб запросити співачку на показ мод, треба викласти не менше 100 тисяч доларів, пише "Сегодня".


Під час тригодинного шоу, окрім співів зірки, організатори обіцяють демонстрацію всіх трофеїв, завойованих клубом, парад ветеранів і тренерів "Шахтаря", ходу гравців сучасної команди, масові постановки й 3D-проекції, піротехнічне шоу та виступи інших артистів.

Ріанна приїде у Донецьк

Крім того, на церемонію святкування 75-річчя клубу очікується прибуття перших осіб держави, відомих політиків, зірок шоу-бізнесу та інших почесних гостей.

Гранд-шоу, присвячене ювілею клубу, розпочнеться о 20:30 на "Донбас Арені" і транслюватиметься в інших містах України. Його зможуть побачити тисячі глядачів на головних площах Донецька, Києва, Миколаєва, Луганська і Кіровограда.

Квитки на шоу вже почали продавати в касах "Донбас Арени".

До слова, нещодавно ходили чутки, що з 75-річчям "Шахтар" має приїхати привітати епатажна співачка Lady Gaga.

У 2009-му році, коли відбувалося відкриття "Донбас Арени", подейкували про приїзд Мадонни. Однак зрештою зіркою концерту стала співачка Бейонсе Ноулз.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів