Як бути стильним цієї весни

15 квітня 2011, 14:30

Огляд жіночих годинників до 500 євро

В момент появи електронних годинників, класичним годинникам з ручним заведенням і стрілками пророкували повне забуття, а після появи мобільних телефонів носити годинники стало й зовсім зайвим…

Тим паче, годинники не лише не впали у забуття, але й стали наймоднішим обов’язковим і престижним аксесуаром нашого часу.

Наручні годинники можуть бути виготовленні в майстернях з віковими традиціями, а можуть бути частиною колекції відомих дизайнерів, як Thomas Sabo.

Популярні моделі годинників для жінок, як і раніше, це великі годинники в чоловічому стилі, але їх вже потіснили елегантні жіночні моделі.

На кожен день підійдуть годинники середні і великі на стальному, шкіряному або каучуковому ремінці, для вечора можна обрати більш витонченні моделі, прикрашені численними камінцями і з атласним ремінцем.

Представницькі годинники можна обрати для важливої ділової зустрічі, а водонепроникні годинники на каучуковому ремінці для занять спортом.

Окрім того, новий модний сезон диктує свої переваги у відношенні кольору – тут просто рок-н-рол: неоновий зелений, жовтий, малиновий, бірюзовий, апельсиновий.

Дуже популярні у жінок білі моделі годинників.

Зазвичай це білий шкіряний або каучуковий ремінець, білий циферблат та сяючі циркони, що обрамляють його.

Годинники з хронометрами, часовими поясами, фазами місяця та іншими корисними штуками для тих, хто розбирається.

Хто не розбирається – нічого страшного, головне пам’ятаємо, що такі годинники на піку моди.

Максимально простий "інтерфейс" годинників для тих, кому не потрібна додаткова інформація.

Дизайнери пропонують і всесезонні лаконічні моделі – це прямокутні годинники на шкіряному чорному або кольоровому ремінці з римськими цифрами.

Найактуальнішими залишаються стальні моделі годинників. Такі моделі універсальні і завжди будуть доречними і в офісі, і на вечірці, і на пляжі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів