У Росії знайшли тіло гітариста "Сектору газа"

15 квітня 2011, 13:16

Тіло 46-річного учасника групи "Сектор газу" Вадима Глухова було виявлено у Воронежі.

Музикант зник безвісти ще 18-го січня 2011 року в Радянському районі міста Воронежа. З цього часу про його місцезнаходження нічого не було відомо, пишуть "Вести.ру" з посиланням на "Інтефракс".

Вадим Глухов

У прес-службі ГУВС Воронежської області відзначили, що тіло Глухова було знайдено ще 9 квітня, але встановити його особу вдалося 12 квітня.

Представник ГУВС розповів, що тіло Вадима Глухова було знайдене в районі лікарні швидкої медичної допомоги в Радянському районі Воронежа. Видимих ознак насильницької смерті виявлено не було, також спочатку не встановлені ознаки злочину.


Однак, як слідчі припускають, що гітарист відомої рок-групи просто замерз, пише "Комсомольская правда".

"На місці ми виявили шість порожніх і дві повних пляшки від корвалолу. За попередніми даними експертів, чоловік помер від обмороження Однак точну причину скажуть лише після розтину", - розповів один із слідчих.

При собі Глухов мав мобільний телефон і зубну щітку. За словами родичів, музикант часто вів "вуличний" спосіб життя.

Рок-група "Сектор газу" була заснована 9 червня 1988 року у Воронежі музикантом, вокалістом і автором пісень Юрієм Клинських. Назва гурту походить від індустріального Лівобережного району Воронежа, який з-за великої кількості заводів, що димлять, у народі жартома назвали "Сектором газу".

Фото "Комсомольской правды"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів