"Червона шапочка" розлучається після 25 років шлюбу

15 квітня 2011, 17:19

Російська актриса Яна Поплавська, відома за роллю Червоної Шапочки в однойменному фільмі, розлучається.

Артистка не змогла пробачити зраду з боку свого чоловіка – режисера Сергія Гінзбурга.

Поплавська і Гінзбург зовсім скоро повинні були відсвяткувати 25-річчя сімейного життя. Ще в березні, на прем'єрі знятого Гінзбургом фільму "Кохання-зітхання-3" Яна та Сергій з'явилися разом, жартували, сміялися і здавалися цілком щасливою парою.

А тепер виявилося, що актриса вирішила піти від чоловіка. Днями відбулося засідання суду у справі про розлучення.


"Я не бачу сенсу продовжувати такі інвалідні стосунки. Я достатньо в своєму житті побачила жінок, які спробували переступити через зраду і, як ви кажете, дати шанс. Але ... у всіх цих жінок нещасні очі. Бо живуть вони в постійному страху, що їх знову зрадять, що їм брешуть. І я абсолютно не хочу ставати на цей тупиковий шлях", - пояснила Поплавська своє рішення в інтерв'ю журналу "7 дней".

Поплавська та Гінзбург були разом майже 25 років

"Я й так занадто багато часу витратила на гонитву за своїми примарними мріями, на будівництво з нетривкого матеріалу надій та ілюзій. Я гідна більшого. І якщо у когось раптом виникне бажання пожаліти мене, я просто розсміюся в обличчя цієї людини!" – додала актриса.

До слова, у Поплавської та Гінзбурга є двійко синів. Тож зірка "Червоної Шапочки" впевнена, що не буде самотньою.

"Жертва цієї "корабельної аварії" не я - у мене залишилися сини, у мене залишилися мої друзі, мій дім, мої собаки... Я задоволена тим, як розвивається моя громадська і професійна кар'єра. І, найголовніше, у мене дуже багато планів на майбутнє", - зауважила Яна.

За словами Поплавської, вона хоче, щоб її діти не росли в атмосфері зради і деградації сімейних цінностей. Тому, розлучаючись, вона, навпаки, зберігає сім'ю.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів