Глюкозі таки вдалося завагітніти вдруге

22 квітня 2011, 15:08

Російська співачка Глюкоза, справжнє ім'я якої Наталя Іонова, чекає на дитину.

24-річна артистка ще місяць тому запевняла, що не вагітна. Але довго приховувати животик Наташі не вдалося.

Днями Глюкоза влаштувала концерт, на якому й продемонструвала свій цікавий стан. Однак округлий животок не став на заваді танцям співачки.

"Взагалі, друга дитина дається мені важко – мучить постійний токсикоз. Але сьогодні таке відчуття, що маля увійшло у мою ситуацію і дало мамі відковбаситися по повній програмі", - зізналася Глюкоза в коментарі "Life Showbiz".


До слова, цю вагітність Іонова не планувала. Навпаки, співачка готувалася до великого концертного турне.

Тож новина про те, що у сім'ї буде поповнення, стала несподіваною, але приємною для Наталі та її нинішнього чоловіка Олександра Чистякова.

Наразі артистка перебуває на четвертому місяці вагітності.

Глюкоза продемонструвала животик

"Я не знаю, дівчинка у нас буде чи хлопчик, але імена ми вже підібрали: Віра і Коля. Вірою звали бабусю чоловіка, а Колею – батька, який, на жаль, два роки тому покинув цей світ", - зізналася Наталя.

Незважаючи на невеличкий строк, Глюкоза вже визначилася з пологовим будинком. Так, друге маля артистка народжуватиме в одному з елітних пологових будинків Марбельї в Іспанії. Саме там три роки тому з'явилася на світ й старша донька Іонової.

"Лідочка знає, що у неї скоро буде братик чи сестричка, і готується до цієї події. Вона зібрала усі свої пінетки – каже, що гратиметься з малюком і годуватиме картоплею", - додала Глюкоза.

Нагадаємо, наразі Наташа та її чоловік Олександр Чистяков виховують спільну дочку Ліду. Окрім того, від попереднього шлюбу у Чистякова росте син.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів