Дружина президента вагітна?

25 квітня 2011, 09:44

Дружина президента Франції Ніколя Саркозі Карла Брюні чекає дитину.

Про це днями повідомив французький глянсовий журнал "Closer", пише "УНІАН".

Фото Reuters

"Ми ще не знаємо, хлопчик це чи дівчинка - поки дуже рано, але можна бути впевненими, що перша леді вагітна", - стверджує видання із посиланням на джерело, близьке до президентського подружжя.

При цьому "Closer" зазначає, що президент і його дружина нібито просили людей зі свого оточення поки не розголошувати новину.


Французькі ЗМІ нагадують, що під час офіційного візиту до Індії у грудні 2010 року Саркозі та його дружина відвідували знаменитий Тадж Махал. Тоді служитель храму повідомив журналістам, що Карла просила його помолитися, щоб у неї народився син.

Якщо інформація підтвердиться, то колишня модель, якій нині 43 роки, стане матір`ю вдруге. Для Ніколя Саркозі це буде вже четверта дитина.

Журнал "Closer" відомий у Франції зокрема скандальними публікаціями про життя політиків, за які йому неодноразово доводилося відповідати перед судом.

Групу Mondadori France, яка його видає, раніше штрафували за статтю про особисте життя екс-кандидата в президенти соціаліста Сеголен Руаяль, за публікацію фотографій колишньої дружини Саркозі Сесілії, а також за чутки про "роман" Саркозі і французької телеведучою Лоранс Феррарі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів