Могилевська вагітна?

26 квітня 2011, 11:35

Російська актриса Марина Могилевська вагітна.

Про те, що 40-річна артистка чекає первістка, повідомляє "Экспресс-газета".

"Так, Марина зараз вагітна. Але це - великий секрет! Вона останнім часом стала дуже забобонною і поки не хоче афішувати вагітність, як і ім'я батька дитини", - підтвердила новину одна з подруг Могилевської.

Зірка серіалу "П'ять хвилин до метро" вперше стане мамою?

По фігурі актриси ще важко щось зрозуміти.


Для Могилевської, якій у серпні виповниться 41 рік, майбутня дитина буде першою. До того із дітьми якось не складалося: заважала акторська і телевізійна кар'єра, були й зі здоров'ям негаразди.

Але найбільше, як запевняють деякі ЗМІ, на актрису вплинув розвал шлюбу з телемагнатом Олександром Акоповим. Для жінки, яка дуже кохала чоловіка, це розлучення на тривалий час стало трагедією. Адже саме тоді Могилевська планувала зробити перерву в кар'єрі і народити.

Потім в акторки було кілька романів, але до РАГСу вона не поспішала.

Могилевська якщо і вагітна, то приховує цей факт

"Я дуже хочу мати дітей! На щастя, тепер зрозуміла, що головне у житті жінки зовсім не кар'єра, а діти. А якщо постаратися, то можна вдало поєднати і акторство, і родину", - наводить слова Марини газета.

Нагадаємо, Марина Могилевська відома за серіалами "П'ять хвилин до метро", "Марш Турецького", "Каменська", "Московські вікна", "Російські амазонки".

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів