"Суперблондинка" Полякова завагітніла, а її вигнали

26 квітня 2011, 14:25

Співачку Ольгу Полякову, відому в українському шоубізі як "суперблондинка", вигнали з телешоу через вагітність, стверджує "Gazeta.ua".

Як повідомляється, Полякова нині перебуває на 4-5-му місяцях вагітності.

"Животик тільки ледь-ледь помітно. І то, якщо придивитися", - розповіли в оточенні співачки.

Про вагітність Полякової публічно стало відомо на зйомках телевізійного шоу. Під час запису номеру Олі та артистка Георгія Делієва співачці стало зле і її було госпіталізовано.


"Лікар рекомендував Олі відмовитись від зйомок і поберегти дитину. І тут Оля лежить цілу ніч в лікарні, її крапають, а їй телефонують продюсери шоу і питають, чи приїде вона на зйомки. Сказали прямим текстом: "Олю, зроби вибір, або ти, або шоу". Звісно, Оля відмовилася їхати", - розповіли газеті в оточенні артистки.

Полякова вагітна. Її відправили відпочивати

Та вже наступного дня, коли Полякова з‘явилася на майданчику телешоу, їй буцімто повідомили, що її пару із Делієвим дискваліфіковано.

Втім, позиватися до суду співачка не збирається.

"В угодах прописані форс-мажорні обставини, але не уточнено, що саме це за обставини. Тому в жодному суді не доведеш свою правоту", - визнає Ольга.

Сама Вона свій стан не коментує.

"Я ніколи в пресі не розповідаю про свою сім'ю і тим більше не афішую свій стан. Це моє особисте", - підкреслила Полякова.

Відомо, що білявка заміжня за столичним бізнесменом на ім'я Вадим. У подружжя вже є старша донька 6-річна Маша.

Фото прес-служби шоу "Зірка+Зірка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів