Анджеліна Джолі проміняла дорогоцінне каміння на біжутерію?

28 квітня 2011, 16:50

З'являючись на червоному килимі, Анджеліна Джолі привертає до себе загальну увагу. І причина тому - не лише її виразна зовнішність, але і ефектні прикраси. Чому ж актриса вирішила розлучитися з ними?

"Що робить жінку справжньою красунею? Звичайно, блиск в очах і правильно підібрані прикраси. Дівчина може бути вдягнена у звичайний одяг, але якщо у неї яскраві браслети або, наприклад, намисто, вона буде виглядати особливою,"- говорить голлівудська красуня.

Що робить жінку справжньою красунею? Звичайно, блиск в очах і правильно підібрані прикраси

У Анджеліни Джолі є давній приятель - ювелір Роберт Прокоп. Саме він виступив автором найвідоміших прикрас, у яких Анджеліна виходила у світ і з'являлася у фільмах.

"Чесно кажучи, я ношу прикраси кожного дня, - зазначає дружина Бреда Пітта. – Якщо на світські раути я одягаю коштовне каміння, то у повсякденному житті я обираю ефектну біжутерію. Сьогодні вона виглядає не менш яскраво".


Анджеліна Джолі: "У повсякденному житті я обираю ефектну біжутерію"

До речі, днями у Голлівуді відкрилася виставка Angelina Jolie: Style of Jolie Exhibition, де багато скарбів відомої акторки можна не лише побачити зблизька, але і приміряти. А якщо кошти дозволяють, то навіть купити. Серед експонатів можна знайти і прикраси, які створив Прокоп у співавторстві зі своєю відомою музою.

"Мені подобається, коли жінки гарно виглядають. Тож я раджу не нехтувати прикрасами і завжди знаходити щось своє," - каже Анджеліна.

Джолі: Я раджу не нехтувати прикрасами і завжди знаходити щось своє

Якщо ви згодні з порадою голлівудської акторки, заходьте на сайт http://www.evora.ua

Тут ви знайдете нові колекції з наймоднішими і найоригінальнішими прикрасами!

І пам’ятайте, привернути до себе загальну увагу можна не тільки яскравою зовнішністю, але й ефектними прикрасами!

Піар-служба Клубного Бутіку Evora® за інформацією http://www.vogue.co.uk/ та http://justjared.buzznet.com/

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів