Орландо Блум назвав сина "бабусиним" ім'ям

29 квітня 2011, 12:18

Актор Орландо Блум був певен, що дружина-супермодель Міранда Керр народить йому дівчинку, яку він назвав би на честь своєї бабусі - Евелін.

Коли ж замість доньки на світ з'явився син, то отримав співзвучне ім'я – Флінн.

Про це зірка "Піратів Карибського моря" розповів під час телешоу в середу, пише "The Daily Mail".

"Я був упевнений, що в нас буде дівчинка, бо моя бабуся пішла з життя, коли було зачато Флінна, вона була дуже дорога моєму серцю", - поділився Блум.


"Евелін була моєю бабусею з боку батька… Я думав про (ім'я) Евелін. Якби в нас була дівчинка, ми б назвали її Евелін. Але народився хлопчик. Тож Флінн! Евелін, Флінн. Флінн, Евелін", - пояснив актор.

Вже за два місяці після народження малюка Міранда Керр повернулася до роботи, продемонструвавши, що вагітність не лишила ані сліду на її приголомшливій фігурі.

Міранда виставляє фото процесу годування сина

Утім, супермодель продовжує годувати маленького Флінна своїм молоком та має намір робити це якомога довше.

Днями 28-річна красуня вивісила в своєму Twitter чергове фото, на якому вона годує сина під назвою: "Ще один день в офісі".

Як відомо, уперше Флінна біля маминих грудей широкий загал побачив уже за кілька днів після його народження.

"Нам обом воно (фото)сподобалося й ми захотіли ним поділитися", згадує Міранда.

Керр задоволена тим, що, оприлюднивши цю фотографію, вона долучилася до пропаганди грудного вигодовування, що, на її думку, є найприроднішою річчю в світі.

Нагадаємо, торік інша зіркова матуся, Жізель Бюндхен, заявила, що було б непогано законом зобов'язати усіх молодих мам годувати дітей грудьми хоча б до 6 місяців.

Фото Twitter Міранди Керр

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів