Вітні Х'юстон знову лікується від залежності та "дістала" Прінса?

10 травня 2011, 13:33

Американська співачка Вітні Х'юстон звернулася по допомогу до фахівців у своїй боротьбі з алкогольною та наркотичною залежністю. Вона з власної волі розпочала амбулаторне лікування в реабілітаційному центрі.

Проте, перш ніж зайнятися своїм здоров'ям, 47-річна зірка буцімто встигла добряче "відтягтися" на шоу співака Прінса – так, що відтепер її туди просто не пускатимуть.

"Вітні Х'юстон наразі проходить амбулаторну програму лікування від нарко- та алкогольної залежності", - повідомив речник артистки, пише "People".

"Вітні з власної волі долучилася до програми, щоб підкріпити свій довготривалий процес одужання", - сказав він.


Вітні Х'юстон сама звернулася по допомогу

В останні кілька тижнів перед початком лікування Вітні відвідала кілька виступів співака Прінса. Причому, зі слів джерел, її поведінка нагадувала поведінку людей у стані інтоксикації, пише "TMZ".

Х'юстон буцімто марно напосідалася на членів команди Прінса, щоб їй дозволили піднятися на сцену. Також вона нібито надокучала колезі проханнями про квитки - в результаті чого стала "персоною нон грата".

До слова, насолодитися співом Прінса разом з мамою ходила й 18-річна донька Х'юстон – Боббі Крістіна, зазначає видання.

Нагадаємо, не так давно ходили чутки, що дівчина успадкувала згубну пристрасть до наркотиків від тата й мами. Фото юної Кріссі, яка нюхає якийсь білий порошок, оприлюднив її колишній приятель.

Фото Reuters з сайту People's Daily Online

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів