Джонні Депп змусив Пенелопу Крус стати какашкою

10 травня 2011, 16:02

Іспанській актрисі Пенелопі Крус довелося здійснити "дефіле" у костюмі какашки після того, як вона програла парі своєму другові та колезі Джонні Деппу.

Це сталося під час зйомок стрічки "Пірати Карибського моря: На дивних берегах". Джонні особисто змайстрував для Пенелопи вбрання містера Хенкі – Різдвяної какашки, персонажа американського мультсеріалу "Південний парк".

Про цю пригоду повідомляє "Daily Mirror".

Депп і Крус розважаються на зйомках фільму "Пірати Карибського моря: На дивних берегах"

"Ми з Джонні обоє фанатіємо від "Південного парку" та персонажа містера Хенкі – Різдвяної какашки. Це безглуздо, але весело. Джонні зробив для мене цей костюм, і ми вклали парі, яке я програла. Тож мала вдягти костюм какашки на знімальний майданчик", - розповіла акторка.


Дивлячись на Крус, Депп качався по підлозі від сміху. Він навіть зробив кілька фото красуні в образі "кавелдика". Тепер Пенелопа сподівається, що тих знімків ніхто й ніколи не побачить.

"Поряд із Джонні слід бути дуже обережним, бо він полюбляє кепкувати з людей, та робить це тоді, коли найменше очікуєш", - поділилася Крус.

"У Джонні є такий пристрій із дистанційним керуванням, він підкладає його тобі на стілець. Натискає кнопку, коли ти репетируєш драматичну сцену, і він видає непристойний звук… всі на знімальному майданчику думають, що це ти", - поскаржилася вона.

Пенелопа і Джонні товаришують вже 10 років

Утім, специфічне почуття гумору Деппа не заважає їм із Крус бути добрими друзями вже 10 років.

"Коли я вперше приїхала до Америки, то знала лише дві фрази англійською. Одна була "Як ся маєте? ", а друга - "Хочу працювати з Джонні Деппом". Потім, коли я попрацювала з ним у стрічці "Кокаїн", я навчилася говорити: "Хочу ще працювати з Джонні Деппом!", - пожартувала зірка.

"Він хороший друг, він дуже надійний, неймовірно розумний та веселий", - додала Пенелопа про Джонні Деппа.

Фото Reuters з сайту Caras, а також фото All Voices

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів