Теща принца Вільяма скаржиться на дочку в бікіні

11 травня 2011, 14:42

Новоспечена дружина принца Вільяма Кетрін Міддлтон разом з сестрою Піппою і матусею Керол поскаржилися на засоби масової інформації за публікацію певних знімків.

Жіночки з сімейства Міддлтон звернулися до британської комісії зі скарг із протестом проти публікації фотографії Кейт та Піппи у бікіні, пише "Contact Music" з посиланням на "Independent".

Йдеться про знімки, які було зроблено ще у 2006-му році, коли сестри Міддлтон з матусею відпочивали на острові Ібіца.

І от, через майже 5 років Кейт та Піппа вирішили, що досить виставляти їхні тіла на показ і подали скаргу "для запобігання подальших вторгнень у їхнє приватне життя".


Тим самим, певно, Кетрін Міддлтон хоче відповідати добропорядному іміджу королівської родини.

До слова, у королеви Об'єднаного Королівства є ще один привід для невдоволення. Так, на кінофестивалі у Каннах, який стартує 11-го травня, буде показано документальний фільм "Незаконне вбивство" про смерть принцеси Діани, пише "The Daily Mail".

У фільмі вперше буде продемонстровано фотографії Діани, які були зроблені у перші хвилини після жахливої аварії 1997-го року, коли загинула Леді Ді.

Кетрін та Вільям

Ну а поки королівська сім'я вирішуватиме коментувати їм появу фото вмираючої Діани чи ні, новоспечене подружжя принца Вільяма та Кейт Міддлтон нарешті вирушило у медовий місяць.

Нагадаємо, одразу після весілля парочка так і не поїхала відпочивати. Нині ж стало відомо, що Кетрін та Вільям таки знайшли час на медовий місяць.

Закохані вилетіли на Сейшельські острови, повідомляє "Contact Music". Принц з дружиною проведуть у райському місці 10 днів.

Однак у королівському палаці стримано коментують відпочинок Вільяма.

"Ми не підтверджуємо і не коментуємо чутки про те, де вони проведуть свій медовий місяць, але ми підтверджуємо, що вони вже поїхали (відпочивати)", - зауважив речник.

Фото "Reuters" з сайту theage.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів