Бабкіна роз'їхалася з молодим коханцем

13 травня 2011, 11:30

61-річна співачка Надія Бабкіна та її 31-річний коханець Євген Гор більше не живуть разом.

Незважаючи на це, артистка продовжує запевняти, що вони з молодим бойфрендом досі разом і кохають одне одного, пишуть "Тайны звезд".

"Попри чутки про наш розрив у нас з Гором все чудово. Ніхто мене не кидав! Ми перестали виступати разом на концертах лише тому, що разом так вирішили. Ярлик "хлопчик Бабкіної" і йому заважає, і мене сильно дратує", - заявила Бабкіна.

Щоправда, тепер артистка та молодий коханий окремо не лише на сцені, а й в побуті. Як з'ясувалося, Євген раніше жив у будинку Бабкіної у Москві, а тепер переїхав у власний заміський будинок.


Бабкіна і Гор не живуть разом

"Іноді кажуть, що, мовляв, Бабкіна вкладає гроші в коханця. Маячня! Я б і рада вкласти, але він не дозволяє. Женька дуже незалежний! Нічого в мене не просить. Шкода, а то був би на гачку… Ось він і вирішив переїхати – каже, що йому так краще. Можливо, і я скоро до нього переберуся", - поділилася планами співачка.

Нагадаємо, у вересні минулого року з'явилася інформація, що Євген Гор претендує на майно своєї зіркової коханки. Мовляв, чоловік вже навіть звернувся за допомогою до адвокатів.

Але Бабкіна свято вірить, що в них з Женею все добре та переконує в цьому усіх інших.

"У нас різне було. І розбірки траплялися, і стосунки з'ясовували. Але ми цінуємо одне одного і по-справжньому жодного разу не розставалися!" – сказала Надія.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів