Як вибрати найромантичніший подарунок для коханої людини?

17 травня 2011, 15:00

На українських та міжнародних інтернет-просторах все частіше постає питання: "Як вибрати найромантичніший подарунок для коханої людини?".

Свого піку кількість зацікавлених у відповіді на це запитання досягає у лютому та напередодні 8-го березня. Втім, це не означає, що протягом року ця тема стає неактуальною.

Сьогодні кожен другий магазин пропонує щось "дуже-дуже романтичне" (бо треба ж якось реалізовувати товар): від туалетного мила до автомобілю.

Але що ж насправді може бути зараховане другою половинкою як романтичний сюрприз? Сподіваємось, що наше опитування стане вам у пригоді.


Хлопці та чоловіки

Сильна половина людства відповідала на запитання: "Що б вам хотілося отримати у якості романтичного подарунку?"

Славко, 27 років: "Мабуть, романтичну вечерю, зроблену своїми руками, з цікавим продовженням під приємну музику. Вважаю, що більшість чоловіків хотіли б отримати те ж саме. Багато мені не треба".

Чоловіки мріють про романтичну вечерю з цікавим продовженням?

Ігор, 31 рік: "Щось дуже незвичайне та пов’язане з приємними відчуттями. Може, стрибок з парашутом або мандрівку якимись незвичними місцями, де б не було туристів з фотокамерами. Львів чи щось таке. І тільки для двох – ніяких "причепів" з друзями або ріднею".

Костянтин, 42 роки: "Взагалі, важко відповісти. Романтика – це раптовість, тож подарунок має бути до місця. Я розумію, що міг би подарувати сам, але таких святкових сюрпризів не чекаю вже давно".

Іван, 22 роки: "Щось екстремальне та розраховане на двох. Може, якісь "покатушки" на картингу . Лишень уявіть собі, як вона тулитиметься до мене. Оце - романтика!"

Загалом, нам вдалося опитати ледь не сотню хлопців та чоловіків, але, якщо просумувати їхні відповіді, то вони більш-менш вкладуться у чотири у вищенаведені цитати.

Дівчата та жінки

Дівчата та жінки у своїх відповідях стосовно романтичного подарунку були менш солідарними. Вони називали безліч матеріальних та нематеріальних речей, які б їм хотілося отримати від коханих.

Лідирують серед відповідей романтична поїздка на двох та речі, зроблені своїми руками: вирізане на пластині із срібла ім’я, намальований портрет і таке інше.

Якщо ви не можете подарувати золотий браслет, оберіть прогулянку на яхті, круїз по річці або морю та навіть зірку

Не втрачають своєї популярності обручки та ювелірні прикраси. Але тут велике значення відіграє момент – він повинен бути "той самий".

За відсутності золотого браслету гідними визнані: прогулянка на яхті, круїз по річці або морю та, навіть, зірка.

До речі, дівчата віддають перевагу не тільки прогулянкам по воді. Кожна четверта (а ми знов-таки опитали біля сотні представниць чарівної статі), після невеличкої паузи, визнавала, що її приємно шокував би політ на гвинтокрилі або повітряній кулі удвох із коханим.

Всі опитані відзначили, що дуже важливий настрій та відсутність поспіху

З недорогих речей називали виграного у тирі ведмедика та повітряну кульку. А ще – напис "Я тебе кохаю" будь-де: хоч на снігу з червоних троянд, хоч намальований п’ятами на піску.

Більш стандартні рішення, такі як букети квітів, також були згадані. Проте звичайний букет троянд котується нижче, ніж відерце з тюльпанами або тонесенька гілочка фрезій пізньою осінню.

Таке ось воно – бачення романтичного подарунку чоловіками та жінками.

Наостанок варто зазначити, що майже кожен з опитуваних відзначив, що дуже важливий настрій та відсутність поспіху. Адже буває й так, що приємна атмосфера "рятує" навіть безнадійні речі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів