Забобони зірок: Аністон стукає по літаках, а Lady Gaga пильнує свою вагіну

16 травня 2011, 09:46

Актриса Дженніфер Аністон стукає по літаках, Lady Gaga береже свою вагіну, а відомий рок-музикант Міт Лоуф возить з собою іграшкових ведмедиків.

Про забобони зірок, з нагоди п'ятниці, 13, яка, на щастя, вже проминула, розповідає "Hollyscoop".

"Коли я сідаю на літак, я завжди маю йти з правої ноги та постукати по ньому зовні. Я завжди так робила. На щастя. Хтось мені сказав, що так треба робити, я не пам'ятаю, коли. Такий собі пунктик", - поділилася Дженніфер Аністон.

По-іншому чинить її колега Меган Фокс – у літаку вона слухає пісні Брітні Спірз.


"Мені не судилося померти, слухаючи альбом Брітні Спірз", - говорила якось зірка "Трансформерів".

63-річний музикант Міт Лоуф завжди подорожує у компанії іграшкових ведмедиків. Пухнастих талісманів він має два – їх звуть Мені та Марієтта.

Дженніфер Аністон, Lady Gaga та Меган Фокс розповіли про свої забобони

Подейкують, фронтмен гурту "Guns N' Roses" Аксель Роуз відмовляється виступати в містах, назви яких починаються з "проклятої", на його думку, літери "М". Якщо це так, то для Москви 49-річний рокер зробив виняток – адже влітку 2010-го року гурт таки дав концерт у російській столиці.

Добірку химерних забобонів приписують співачці Lady Gaga – нагадаємо, артистка якось вимагала, аби все обладнання перед концертами перевіряли мисливці за привидами. Іще зірка остерігається мобільних телефонів та вірить у те, що труси з натуральних тканин сприяють її творчому процесу.

А ще Lady Gaga боїться, що під час сексу якийсь коханець поцупить в неї творчі здібності – просто через вагіну.

"Є в мене таке дивне (переконання), що, коли я сплю з кимось, то через мою вагіну в мене заберуть мою креативність", - зізналася співачка.

Нагадаємо, свого часу 25-річна виконавиця закликала своїх прихильників відмовитися від сексу та запевнила, що й сама дотримується целібату. Нещодавно ж зірка розійшлася зі своїм приятелем Люком Карлом.

Фото "Hollyscoop"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів