Як екс-бодігард Ющенка обдурював бабусь

17 травня 2011, 13:00

Колишній охоронець екс-президента Віктора Ющенка розповів, як захищав політика у людних місцях.

16-го травня у Донецьку завершився відкритий Всеукраїнський чемпіонат з багатоборства серед охоронців. На ньому охоронець з Києва Андрій Рудченко розповів "Сегодня", як йому довелося охороняти свого часу Віктора Ющенка.

"Наприклад, я свого часу охороняв Віктора Ющенка. Як відомо, він любив відвідувати народні ярмарки, де до нього завжди намагалися прорватися бабусі-прохачі. Ми з хлопцями навіть стратегію вигадали", - розповів охоронець з Києва Андрій Рудченко.

"Щойно така жінка прямувала до гаранта, хтось з охорони у цивільному, просто кидався обіймати її зі словами: "Скільки років не бачилися. Як здоров'я?" І плавно вів у бік", - зізнався бодігард екс-президента.


Колишній охоронець Ющенка Андрій Рудченко - по центру

"Охорона політика - це як гра в шахи. Доводиться кожен рух продумувати. Варто повестися грубо - і завдаси іміджу публічної персони непоправної шкоди", - зауважив чоловік.

Охоронець Андрій Рудченко працює бодігардом вже 12 років. Раніше він служив у спецназі "Скорпіон" на території Киргизії. А крім Віктора Андрійовича охороняв також колишнього президента Леоніда Кучму та колишнього главу Центральної виборчої комісії "Підрахуя" Сергія Ківалова.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів