71-річний "Джеймс Бонд" розлучився

17 травня 2011, 13:28

Австралійський актор Джордж Лезенбі, відомий за роллю Джеймса Бонда в фільмі "На секретній службі її Величності", розлучився з дружиною.

Фактично він та колишня тенісистка Пем Шрайвер розійшлися ще у 2008-му, проживши у шлюбі 6 років, пише "Contact Music" із посиланням на "E! Online".

Ініціатором розлучення стала Пем. Вона звинувачувала чоловіка в тому, що він, будучи напідпитку, кидався на неї та погрожував убити. Іще жінка стверджувала, що Джордж частував алкоголем їхніх дітей – 6-річного Джорджа-молодшого та 5-річних двійнят Кейт та Сема.

Сам Лезенбі все це категорично заперечував та закидав дружині зловживання "коктейлями" з рецептурних ліків та горілки чи рому, пише "The Daily Mail".


Джордж Лезенбі, відомий за роллю Джеймса Бонда в фільмі "На секретній службі її Величності", розлучився

"У неї зріст 6 футів 1 дюйм (1 метр 83 сантиметри), вона сильна, спортивна та на 22 роки молодша за мене. З боку позивачки це сміховинно, казати, буцімто вона мене боїться", - переконував "агент 007".

Також актор вимагав для себе щомісячного утримання та визнання дошлюбної угоди між ним та Пем недійсною, оскільки жінка є "тридцятикратною мільйонеркою.

Аргументував Лезенбі це тим, що йому важко буде пояснити дітям, чому тато живе гірше за маму, пише "Chicago Now".

Нагадаємо, у квітні пішла з життя партнерка Лезенбі по "Бондіані". Акторка Анджела Скулар, яка зіграла дівчину Бонда, вчинила самогубство через тяжку хворобу.

Фото The Associated Press з сайту Fox News

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів