Шварцнеггер визнав позашлюбну дитину

17 травня 2011, 14:08

Актор і політик Арнольд Шварцнеггер зізнався, що понад 10 років тому мав зв‘язок із жінкою з домашньої прислуги, в результаті чого на світ з‘явилася позашлюбна дитина голлівудської зірки.

Визнання цього факту і призвело до того, що дружина екс-губернатора Каліфорнії Шварценеггера Марія Шрайвер подала на розлучення, пише "Contact Music".

Нагадаємо, за 25 років шлюбу Марія Шрайвер народила Арнольду Шварцнеггеру чотирьох дітей. Сьогодні це 21-річна Кетрін, 19-річна Крістіна, 17-річний Патрік 13-річний і Крістофер.

- У кого є позашлюбна дитина від служниці? - У мене є позашлюбна дитина!

На початку цього року, після того, як Шварцнеггер зізнався у своєму батьківстві, Марія з дітьми переїхали з сімейного маєтку у Лос-Анджелесі.


Виявляється, що жінка, яка народила від Арнольда 10 років тому, протягом 20 років працювала на сім‘ю Шварцнеггера, аж до свого виходу на пенсію у січні цього року.

У понеділок 63-річний актор-політик сказав у своєму зверненні, опублікованому в газеті "Los Angeles Times":

"Після того, як я пішов з посади губернатора, я повідомив своїй дружині про цю подію, яка відбулася понад десять років тому. Я розумію і заслуговую на те почуття гніву і розчарування, яке викликав у моїх друзів і сім'ї".

З Марією Шрайвер в Арнольда Шварцнеггера четверо дітей: 21-річна Кетрін, 19-річна Крістіна, 17-річний Патрік 13-річний і Крістофер

"Мені немає виправдань і я беру на себе усю відповідальність за шкоду, яку заподіяв. Я попросив вибачення у Марії, моїх дітей і моєї родини. Я щиро шкодую", - додав Шварцнеггер.

"Я прошу, щоб ЗМІ поважали мою дружину і дітей у ці надзвичайно важкі часи. Хоч я і заслуговую на вашу увагу та критику, моя сім'я - ні", - сказав також "Термінатор".

Нагадаємо, попри те, що Арнольд та Марія прийшли до рішення розлучитися, Шварцнеггер стверджує, що між ними досі живе сильне почуття кохання.

Фото Reuters з сайту "Day Life"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів