Екс-глава МВФ - "хтива мавпа", яка обурила навіть повій?

20 травня 2011, 10:30

Скандал навколо екс-глави Міжнародного валютного фонду Домініка Стросс-Кана, днями заарештованого за звинуваченням у спробі зґвалтування, набирає обертів.

У списку жінок, із якими мав зв'язок або підбивав клинця 62-річний француз, нині фігурують покоївки, студентки, повії, письменниці та навіть удова академіка.

Французька письменниця Трістан Банон, яка нібито стала жертвою зазіхань Стросс-Кана, порівняла кривдника зі "хтивим шимпанзе", пише "The Daily Mail".

"Трістан зазнала глибокої травми внаслідок цього нападу. Це сталося після кількох менш серйозних інцидентів за участю (Стросс-Кана) та дівчат-студенток з Дофін (університет) та учениць Паризького інституту політичних досліджень", - написала у Facebook мати письменниці Банон.


Стросс-Кана охрестили "хтивим шимпанзе"

"Збудженою мавпою" або ж, за іншою версією перекладу, "горилою" назвала Стросс-Кана молода акторка, чиє ім'я не повідомляється. Шанований батько чотирьох дітей буцімто запросив її до своєї квартири у 2008-му році, пише видання із посиланням на авторитетний французький блог.

У скандальній книзі, написаній кимось із близького оточення економіста, говориться про вдову італійського академіка, якій певно є що розказати про Стросс-Кана – та це буде "гірше нічне жахіття".

На свій зв'язок з екс-головою МВФ у своїх творах неодноразово натякала 58-річна іспанська письменниця Кармен Ллєра. Роман із ним також начебто свого часу крутили драматург Ясміна Реза та угорський економіст Піроска Нагі.

Крім цього, Стросс-Кану закидають сексуальні домагання щодо журналістки на ім'я Мартіна, покоївки у Мексиці та жінки-однопартійця.

Сексуально активний Стросс-Кан

Не гребував чоловік і жрицями кохання. Так стверджує "мадам" Крістін Девіс, очільниця ескорт-агентства "Wicked Models", пише видання.

Цікаво, що привела Стросс-Кана до закладу Ірма Нічі – та сама дамочка, що восени вихвалялася груповим сексом із футболістом Девідом Бекхемом.

Як стверджує Девіс, уперше екс-голова МВФ звернувся до її агенції у 2006-му році, замовивши "типову американську дівчину" на 2 години. За це він заплатив 2,5 тисячі доларів, проте поводився з повією настільки агресивно, що вдруге дівчина б до нього вже не пішла.

Погані враження від замовника лишилися і в іншої працівниці агенції Крістін. Повернувшись від нього, дівчина-бразилійка закликала "мадам" більше нікого до Стросс-Кана не посилати.

"Дівчата казали, що він був нахрапистий, надто вимогливий та грубий", - пригадала Девіс.

Французька письменниця Трістан Банон (ліворуч) звинувачує Стросс-Кана у замаху на згвалтування. А от французький драматург Ясміна Реза (по центру) нібито мала роман з Стросс-Каном. Праворуч - Крістін Девіс, яка заявляє, що екс-глава МВФ користувався послугами дівчат з її ескорт-агентства

Нагадаємо, Стросс-Кан був заарештований у Нью-Йорку 14-го травня за звинуваченням у спробі зґвалтування покоївки готелю "Sofitel".

Коли 32-річна жінка прибирала в номері, голий Стросс-Кан нібито вийшов із ванної кімнати та накинувся на неї. Після інциденту покоївка та її колеги зателефонували 911, а сам кривдник попрямував до аеропорту, навіть забувши в номері свій мобільник. Економіста зняли з літака за 10 хвилин до відльоту, пише "The Telegraph".

Наразі Стросс-Кана випустили під заставу. Утім, екс-голова МВФ буде змушений носити спеціальний електронний браслет та постійно перебувати під наглядом озброєних охоронців – за роботу яких він сам і сплатить по 200 тисяч доларів на тиждень.

Сума ж застави склала 1 мільйон доларів, сплачений одразу ж, та гарантованих ще 5 мільйонів, пише "The Telegraph".

Фото Reuters і The Associated Press з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів