"Бойфренд" Дженніфер Аністон став татком

24 травня 2011, 12:17

44-річний актор Девід Швіммер та його 25-річна дружина Зої Бакмен стали батьками.

Ще 8-го травня у Нью-Йорку Зої народила дівчинку. Жінці довелося робити кесарів розтин, пише "The Daily Mail".

Подружжю вдавалося приховувати щасливу новину протягом двох тижнів. І лише зараз актор оприлюднив знімок, де він із Зої тримають маленьку доню на руках. Дівчинку Швіммер з коханою назвали Клео.

"Привіт всім. Будь ласка, вітайте мою дочку Клео у цьому божевільному, але дивовижному світі", - написав Девід Швіммер у своєму мікроблозі Twitter у вівторок.


Нагадаємо, Девід і Зої побралися минулого червня на таємній церемонії. Про свої заручини пара оголосила торік у березні.

Швіммер і Бакмен познайомилася у Лондоні у 2007 році, коли Девід працював над фільмом "Біжи, товстуне, біжи". Тоді Бакмен, яка на півставки підробляла фотографом, працювала офіціанткою і обслуговувала столик Швіммера у закладі Cuckoo Club у лондонському Вест-Енді.

У Девіда Швіммера тепер є маленька Клео

Вже незабаром після знайомства з актором Зої поїхала з дому у Сток Ньюїнгтон на півночі Лондона і переїхала до Лос-Анджелеса разом із ним.

Як нагадує видання, колись Девід заявив, що ладен чекати доти, доки почуватиметься готовим до створення сім'ї.

"Я думаю, що чекатиму, доки я не заспокоюся і не заведу сім'ю", - сказав він журналу "People" ще у 2006 році.

"Це станеться, коли це буде доречно. Можливо, частина мене чекає, щоб я трохи уповільнив свій темп і був готовий осісти. Я впевнений, що колись це станеться", - казав колись Девід.

Нагадаємо, Девід Швіммер запам‘ятався багатьом за роллю Роса - бойфренда персонажа Денніфер Аністон - у відомому серіалі "Друзі".

Фото з Twitter Девіда Швіммера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів