Зірка "Таксі" показав дупу в Каннах

24 травня 2011, 14:36

Зірка фільмів "Таксі" Самі Насері опинився під вартою, бо продемонстрував у Каннах свій голий зад.

23-го травня актор Самі Насері загримів до поліції за ексгібіціонізм, пише французьке видання "Le Monde".

"Ведеться слідство. Все, що я можу вам сказати, це причина затримання. Він звинувачується у тому, що "показав інтимну частину свого тіла" у громадському місці", - уточнив співрозмовник видання у французькій поліції.

Згідно з інформацією щоденного видання "Nice-Matin", група молодих людей, перестрівши Самі Насері на набережній Круазетт у Каннах, коло готелю "Martinez", попросила актора попозувати для фото. Відомий "таксист" не вигадав нічого кращого, як скинути штани і показати молодикам свої сідниці, вигукуючи лайливі слова.


Нагадаємо, зірка фільмів "Таксі" відомий своєю вибуховою поведінкою і скандальною репутацією.

До речі, у понеділок 16-го травня Самі Насері вже був взятий під варту у поліції в Каннах за образу поліцейських. Втім, незабаром актора було звільнено.

Того ж дня Самі затіяв бурхливу суперечку зі співробітниками готелю "Martinez", відчайдушно намагаючись припаркувати свою машину саме перед готелем. Тоді Насері вигнали представники служби безпеки готелю.

Окрім того, наприкінці квітня цього року Самі Насері був засуджений судом Парижа до 16 місяців тюремного ув'язнення за озброєний напад на друга своєї колишньої подружки, який він скоїв у січні 2009-го.

Ще раніше, у 2008-му Насері був засуджений до тюремного ув‘язнення та сплати штрафу за збиття жінки-поліцейського.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів