Ротару перепросили за те, що не пустили до літака

27 травня 2011, 13:30

Співачку Софію Ротару не пускали до літака, а потім вона загубила сумки. До місця призначення зірка дісталася завдяки люб‘язному послу, а за незручності у неї попросила вибачення авіакомпанія.

Вранці 26-го травня Софію Ротару не пустили на борт літака "Київ - Сімферополь", незважаючи на наявність у неї на руках квитків і те, що вона вже пройшла реєстрацію, пише "Комсомольська правда в Україні".

Як виявилося, "Боїнг", який мав виконувати рейс замінили на інший літак - менш місткий "Сааб". В останньому, при цьому, не було бізнес-класу, а всі квитки в економ були продані. Тож Ротару просто залишилася без місця.

"Ми ніколи не запізнюємося, і цього разу приїхали в аеропорт за годину. Квиток з фіксованим місцем був куплений заздалегідь. Мало того, зателефонували з компанії і повідомили, що буде маленький літак типу "Сааб" і першого класу в ньому немає. Мама сказала , що головне вилетіти", - переказує історію син співачки Руслан Євдокименко.

"Ми здали багаж, пройшли до залу офіційних делегацій, прочекали посадки з півгодини. І тут представник компанії підійшла до нас, повідомивши, що квитків продали більше, ніж посадкових місць на борту і для Ротару його не вистачить", - розповідає Руслан.

"У нас був шок, німа сцена. Адже річ не в тому Ротару це чи ні. Це - ставлення компанії до свого клієнта. Ми показували квитки - не беруть і все", - запевняє син Ротару.

На щастя для Софії Михайлівни, її виручив російський посол Михайло Зурабов. Чоловік надав зірці місце у своєму літаку, який теж летів до Криму.

"Він разом з групою російських губернаторів летів в аеропорт Бельбек під Севастополем. І всі вони стали свідками цієї негарної ситуації. Михайло Зурабов підійшов і запропонував мамі: "Софіє Михайлівно, якщо ви не будете проти летіти з нами, то ми готові надати для вас свій борт". Мама погодилася, а потім сказала мені: "Ну як Росію після цього не любити". А коли долетіла до Севастополя, перетелефонувала і сказала: "Щастя є!" - розповідає Євдокименко.

Але на цьому пригоди співачки не закінчилися. В аеропорту Севастополя Софія Михайлівна загубила багаж. При вивантаженні дві її сумки знайшлися не відразу в загальному багажі. Зірка трохи рознервувалася, але вже за кілька хвилин багаж відшукали і повернули власниці.

Трохи пізніше авіакомпанія, яка обслуговувала рейс співачки, принесла свої вибачення їй і всім пасажирам, яких вранці 26 травня не змогла вчасно доставити до Сімферополя рейсом Z6 021 Київ - Сімферополь.

"У зв'язку з потребою додаткового технічного обслуговування літака Embraer 145, який повинен був виконувати рейс, його замінили на повітряне судно меншої місткості Saab 340. Як наслідок, 6 пасажирів, включаючи відому співачку Софію Ротару, не змогли вчасно о 9:35 вилетіти рейсом авіакомпанії до Криму ", - йдеться у повідомленні авіакомпанії.

"На жаль, агент Залу офіційних делегацій, в якому обслуговувалася Софія Михайлівна, доставила необхідні документи на реєстрацію о 8:51 - за 5 хвилин після завершення реєстрації всіх 33 пасажирів, відповідно до кількості крісел у літаку Saab 340", - ідеться далі у повідомленні.

Як зазначається, відповідно до правил авіакомпанії з перевезення пасажирів і багажу, всім пасажирам рейсу, яким не вистачило місця в літаку і які звернулися до офісу авіакомпанії в аеропорту "Бориспіль", були видані сертифікати на отримання знижок на придбання авіаквитків надалі.

"Їм було надано обслуговування в залі для пасажирів бізнес-класу терміналу вильоту. Авіакомпанія забезпечила їх доставку до Сімферополя наступним рейсом Z6 023, який відбувся з аеропорту "Бориспіль" о 14:15", - додали представники перевізника.

Фото NewsMusic.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів