Распутіна відповість за чоловіка-"козла"?

30 травня 2011, 17:42

Колишній чоловік співачки Маші Распутіної Володимир Єрмаков подав проти неї заяву у прокуратуру.

Чоловік шукає справедливості, щоб захистити їхню спільну доньку Ліду та отримати вибачення за образи, пише "Экспресс-газета".

Нещодавно Распутіна у прямому ефірі шоу Андрія Малахова назвала екс-чоловіка "козлом". Ображений Єрмаков звернувся до поліції. Однак правоохоронці відмовилися порушувати кримінальну справу за статтею "образа честі та гідності".

"Поліція відмовила в порушенні кримінальної справи. У словах Маші Распутіної не знайшли умислу образи, а тільки її суб'єктивну оцінку. Мого підзахисного в поліції за фактом заяви опитали 14-го травня, а відмовили в порушенні 5-го травня. Як таке може бути? Невже в нашій країні можна образити людину і не нести за це ніяке покарання?" - зауважив адвокат Єрмакова.


"Козел" - це пряма образа, що принижує честь і гідність людини. Крім того, мого підзахисного на цій програмі звинуватили в тому, що він "спав зі своєю дочкою", що є брехнею і наклепом. Ми звернулися до інших інстанцій", - додав правозахисник.

Распутіна назвала екс-чоловіка "козлом"

Нагадаємо, Распутіна та Єрмаков вже давно скандалять через спільну доньку Ліду. Після розлучення квартиру, оформлену на Ліду Єрмакову, продали і дівчина опинилася на вулиці, а потім у психіатричній лікарні.

"Ми написали заяву у прокуратуру, щоб перевірити, на якій підставі у 2005-му році було продано квартиру на вулиці Мосфільмівській, якщо дівчина перебувала на лікування у Психіатричній лікарні №1. Як Ліда могла підписати договір на продаж у такому стані", - зауважив адвокат Єрмакова.

До слова, батько Ліди запевняє, що грошей з продажу квартири не отримував.

"Я йшов на програму, щоб допомогти Ліді. Натомість Маша за все хороше, що я для неї зробив, назвала "козлом" та ще й звинуватила у тому, що квартиру Ліди продав я. Замість того, щоб допомогти Ліді, вона зробила з мене якогось "батька-збоченця", який ще й з донькою спав. Це у голові не вкладається", - обурився чоловік.

Сергій Єрмаков хоче домогтися, аби еск-дружина відповіла за все

"Я після розлучення їй все залишив: будинок і її шмаття, яке цілий поверх займало. Хіба для цього я витратив стільки років, щоб зробити з неї зірку? Хто знав, що вона так з донькою вчинить? Дівчинка була нормальною. Звісно, коли тебе на вулицю виганяють, тут і розум втратиш", - додав Єрмаков.

Наразі колишній чоловік Распутіної звернувся до суду із заявою, у якій вимагає перевірити відмову у порушенні кримінальної справи. Окрім цього Єрмаков хоче з'ясувати, як сталося, що квартиру його доньки продали тоді, коли Ліда перебувала у психлікарні.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів