Джолі похвалила Пітта, а він замислився про одруження

1 червня 2011, 17:09

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі заспівала дифірамби своєму коханому Бреду. Пітт у свою чергу заявив, що не проти одружитися на Енджи.

Днями Анджеліна розповіла, як вони з коханим ладнають з дітьми, та чому вона вважає Бреда справжнім мужиком.

"Ми з Бредом повністю присвячуємо себе дітям. Коли ми з Бредом вирішили, що у нас буде велика сім'я, то ми відразу обговорили, що це можливо, лише якщо ми будемо завжди разом, і діти також будуть завжди поруч", - розповіла актриса в інтерв'ю "The Telegraph".

Джолі запевняє, що проводить з дітлахами усі вихідні:

"Я працюю лише 5 днів на тиждень. Також я завжди снідаю і вечеряю з дітьми, а якщо працюю, вони завжди приходять до мене на вечерю. Для тата настає особливий час, коли мама працює кілька місяців. І Бред - чудовий батько. Коли я на роботі, він стає супербатьком і проводить з дітьми весь час, що особливим чином впливає на їх стосунки".

Про своє коханого Енджи відгукується з великою любов'ю.

"Мені з ним дуже пощастило. Він справжній джентльмен, але при цьому ще й такий мужик. У ньому якийсь неймовірний баланс видатного, люблячого, чудового батька, дуже-дуже розумного чоловіка - плюс фізично він чоловік у всіх сенсах цього слова", - зауважила вона.

На додачу Анджеліна зазначила, що їй подобається бути жінкою:

"Мені подобається, що у мене є діти, подобається бути м'якою, бути з Бредом. Мені подобаються всі ці чутливі і природні емоції".

Джолі та Пітт розповіли про сімейну ідилію

Цікаво, але за кілька днів до відвертостей Джолі Бред Пітт також дав доволі душевне інтерв'ю.

Так, екс-коханий Дженніфер Аністон заявив, що відтепер його сенс життя - батьківство.

"Діти - твоє дзеркало. Ти не можеш себе ніяк виправдовувати і лінуватися: треба переконатися, що вони почистили зуби і добре поснідали. А якщо вони прокинулися від кошмару, ти хочеш бути поряд", - заявив Пітт в інтерв'ю "USA Today".

Актор також переживає за безпеку своїх дітей, оскільки вони знаходяться під постійним прицілом папараці.

Незважаючи на те, що життя його сім'ї досить екстремальне, Бреду це подобається. До того ж вони з Енджи роблять, все, що їм хочеться або подобається:

"Ми намагаємося робити все можливе, щоб діти відчували себе нормальними, а також відтворити моменти, які були для нас особливими. У нас бувають бої у багнюці, до того ж для дітей немає нічого незвичайного в тому, щоб перемазати фарбою. Взагалі у нас в будинку хаос з самого ранку і до моменту, коли гасне світло".

Бред також зізнався, що розмірковує про весілля з Джолі.

"Діти просять нас одружитися. Для них це починає мати значення все більше і більше - так що нам доведеться розглянути цей варіант", - пояснив він.

Наостанок Пітт запевнив, що їм з коханою вдається знаходити час для себе.

"У нашому будинку немає секретів. Дітям ми так і кажемо: мама і тато йдуть цілуватися! Вони такі: "Фу, гидота!" Але ми наполягаємо на такому розвитку подій", - зізнався актор.

Фото "АР" з сайту thehindu.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів