Тоні Блер завів першу мобілку у 54 роки

6 червня 2011, 23:45

Колишній прем’єр Великобританії Тоні Блер зізнався, що перший в його житті мобільний телефон з’явився у нього лише після відходу від державних справ у 2007 році.

Про це він розповів у Києві під час презентації програм з посилення релігійного взаєморозуміння для нового покоління українців.

Блер говорив про глобалізацію, зокрема інтернет і таке явище як соціальні мережі. Однак зауважив, що є представником старого покоління, тому не надто добре на цьому розуміється.

На підтвердження своїх слів Тоні Блер розповів про свій перший мобільник.


"Коли я був прем‘єром, мені не дозволяли мати мобільний телефон. Він з’явився у мене у перший день після моєї відставки", - сказав Блер, маючи на увазі імовірно червень 2007-го.

"Я був дуже захоплений. Я написав смску, але не підписався. У відповідь я отримав питання: "Хто це?". Я тоді подумав: "Лише день як пішов, а мене вже не впізнають", - поділився він спогадами.

Також Блер розповів, що шість місяців тому у нього з’явився iPad. Політик одразу ж зателефонував своєму 11-річному сину і почав йому із захопленням розповідати про новий пристрій та про його можливості.

Однак у відповідь чоловік почув спокійний голос сина:

"Тато, я знаю, що таке iPad. Які там характеристики?"

ТаблоID

Фото "Радіо Свобода"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів