Доліна заборонила доньці спілкуватися з батьком?

8 червня 2011, 10:19

Російська співачка Лариса Доліна, кажуть, заборонила своїй дочці Ангеліні бачитися і спілкуватися з батьком, своїм першим чоловіком Анатолієм Міончинським.

Композитор і диригент Міончинський навіть не був у курсі, що скоро стане дідусем. Він довідався про вагітність дочки від журналістів, пише "Экспресс-газета".

"Звідки така інформація? А чому сама донька мені не зателефонує?! Я п'ять років чекаю її дзвінка. У мене немає її телефону. А спільні друзі мені її телефон не дають. Я вам дуже вдячний за це повідомлення", - сказав журналісту екс-чоловік Доліної.

"А сама Ліна заміжня чи як? Чи все гаразд? Чи здорова, як протікає вагітність? Я так сумую за своєю донькою. Можливо, у неї є причини не спілкуватися зі мною, але я їх не знаю?!" – додав він.


Анатолій Міончинський був першим чоловіком Доліної. Саме від нього співачка й народила свою єдину доньку Ангеліну.

До слова, екс-чоловік артистки розповів, що Доліній дуже важко далася вагітність.

"Ми з Ларисою дуже хотіли дітей. Але Доліна ніяк не могла завагітніти. Ми вже жили третій рік разом - і все ніяк! А потім у Болгарії все і сталося. Ми ж доньку тому й назвали болгарським ім'ям Ангеліна", - поділився спогадами Міончинський.

Міончинський вже давно не чув голоса доньки

"Напевно, це був найщасливіший наш період. Коли Лариса була вагітна, я це пузце цілував, пісеньки співав, а Лінка в цьому пузі танцювала. Лариска чманіла від того, як дочка мене розуміє. Але дочка дісталася нам важко - Лариса п'ять разів лежала на збереженні, була загроза викидня", - додав він.

Чому наразі Доліна не дозволяє доньці спілкуватися з батьком - невідомо. Співачка жодним чином це не коментує.

А от нинішній, третій чоловік Лариси Ілля Спіцин емоційно відреагував на прохання роз’яснити ситуацію:

"Уявлення не маю. Я ж тут до чого? У мене є свій син, з яким я спілкуюся і сторонньої допомоги не потребую. Треба було поводитися відповідним чином. Що Міончинський посіяв, те й пожинає".

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що 55-річна Лариса Доліна незабаром стане бабусею – її 28-річна донька Ліна чекає на первістка.

Подейкують, Ангеліна завжди була непростою дитиною. Так, у дівчини пів спини та руки вкриті татуюваннями. Ліна обожнює тусуватися на фестивалі "Казантип". А свої інтереси у житті на сторінці у соціальній мережі озвучила так: "Горілка, є...ля, телевізор".

Донька Доліної навчалася в Англії, але згодом покинула коледж. Зрештою дівчина отримала вищу освіту у Москві. Ангеліна намагалася працювати юристом, адміністратором у мами, але кар’єра не склалася.

Фото "Экспресс-газета"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів