Міка Ньютон переїхала у Лос-Анджелес

8 червня 2011, 12:10

Цьогорічна представниця України на "Євробаченні" співачка Міка Ньютон відтепер житиме у Лос-Анджелесі.

Минулої неділі підопічна Тимофія Нагорного полетіла в "місто янголів", де тепер мешкатиме та працюватиме, повідомляє прес-служба співачки.

Мовляв, у США Міку запросили задовго до поїздки в Дюссельдорф. Там Ньютон запропонували досить цікаві для співачки та її продюсера умови.

Зокрема, у Лос-Анджелесі Ньютон працюватиме над новою платівкою. Перший сингл планується до запуску вже восени цього року.


Трикімнатну квартиру в центрі міста продюсери орендували Міці на два роки. В Україні співачка з'явиться не раніше грудня.

Після прильоту у США Ньютон написала у своєму мікроблозі Twitter: "Прилетіла вже. Погодка дощова. Неочікувано для усієї Каліфорнії)))".

Ньютон не побачать в Україні ще довго

В Америці Ньютон щодня займатиметься англійською, кілька годин розспівуватиметься, працюватиме над репертуаром та займатиметься спортом із тренером.

"Я розумію, що найближчим часом мені доведеться забути про все і працювати - жодного відпочинку. Потрібно вчитися новому. До цього я готова. Я хочу, щоб мій новий альбом став і новим, якісно іншим, етапом у моєму житті та кар'єрі ", - розповіла співачка.

До слова, у Міки Ньютон грандіозні плани - вона замахнулася на "Греммі".

"У нашої команди є мрія - ми повинні отримати Греммі! В Україні робота триває, мій директор вже приймає замовлення на передноворічні і новорічні концерти і пересилає мені на пошту інтерв'ю. Я з задоволенням відповідаю на питання журналістів. Навіть плануємо пару ексклюзивних скайп-включень для українських телеканалів", - сказала перед відльотом Міка.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів