На шопінг-карті Києва з'явився магазин Vince Camuto

9 червня 2011, 16:27

Відтепер на шопінг-карті Києва з’явилось нове місце: магазин Vince Camuto в ТРЦ Dream Town (Оболонський проспект 1-Б).

В кінці травня відбулося відкриття магазину Vince Camuto, який пропонує нам асортимент взуття та аксесуарів на всі випадки життя.

Магазин Vince Camuto знаходиться на другому поверсі ТРЦ Dream Town

Широкий вибір взуття на кожен день: від сандалів до балеток, вразять вас своїм різноманіттям декору та силуетів. Любительки незвичного взуття знайдуть для себе пару серед представленого асортименту взуття на підборах чи оригінальних босоніжок в стилі мілітарі с багатьма шкіряними ремінцями.

Широкий вибір взуття на кожен день: від сандалів до балеток, вразять вас своїм різноманіттям декору та силуетів

Атмосфера магазину Vince Camuto передає головну ідею бренду – комфорт перш за все, тому для вас найширший вибір взуття, жодних зайвих деталей та найкращий сервіс.


Родзинкою магазину є представлені бренди - Vince Camuto, Jessica Simpson і BCBGeneration, які популярні в США та країнах Західної Европи.

Серед прихильниць магазинів Vince Camuto багато відомих людей

Серед прихильниць магазинів Vince Camuto багато відомих людей: від Емі Адамс і Кірстен Белл, до Бріттані Сноу і Кейт Спейд. Ешлі Грін, наприклад, віддає перевагу чорним замшевим туфлям для вечірніх телешоу, а Анна Лінн Маккорд обожнює білі сандалі на підборах.

Магазин Vince Camuto знаходиться на другому поверсі ТРЦ Dream Town (Оболонський проспект 1-Б, ст. м. Мінська, Оболонь), атріум "Греція".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів