Учасник "Євробачення" від Росії запросив дочку Деркача на вінчання

12 червня 2011, 17:19

Учасник "Євробачення-2011" від Росії Олексій Воробйов, який запам‘ятався багатьом матом у прямому ефірі, повіз до батьків свою українську подружку – дочку депутата Верховної Ради Андрія Деркача.

Про те, що Тетяна Терехова вже познайомилася з батьками свого російського бойфренда, пише "Комсомольська правда в Україні".

5-го червня батьки Олексія Воробйова, Надія Миколаївна та Володимир Вікторович, після багатьох років шлюбу обвінчалися.

На вінчання їхній син-співак приїхав із новою дівчиною.


"Її звуть Тетяна, їй 19 років. Льоша з нею познайомився на "Євробаченні", де вона була ведучою. Вона живе в Україні, де працює на телебаченні. Нам вона дуже сподобалася", - сказав батько Воробйова Володимир Вікторович.

Воробйов з сестрою (праворуч) і дочкою Деркача з Партії регіонів (ліворуч)

Як відомо, у Німеччині під час конкурсу "Євробачення-2011" Воробйов встиг порвати зі своєю російською дівчиною Оксаною Акіньшиною і переметнутися до українок. У Дюссельдорфі Льоша закрутив роман із дочкою депутата Партії регіонів Андрія Деркача Тетяною Тереховою

"Чесно кажучи, я не знав, що Тані 19 років і що вона донька олігарха. Не буду приховувати, я закоханий, але про своє особисте життя більше говорити не хочу...", - якось заявив газеті Воробйов.

Нагадаємо, Андрій Деркач посідає 175 місце у списку найбагатших українців за версією журналу "Фокус", зі статками близько $21, 2 мільйона доларів. Окрім того, Тетяна Терехова є ведучою телеканалу, власником якого є регіонал.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів