Син Саркозі у Києві визнав, що не хоче продюсувати мачуху Брюні

12 червня 2011, 23:53

Син президента Франції Ніколя Саркозі П‘єр побував у Києві і розповів, як став діджеєм, чому не продюсуватиме свою мачуху і запевнив, що не соромився батька.

Про це музикант і продюсер П‘єр Саркозі, який виступає під псевдонімом діджея Мозі, розповів у недільному ефірі програми "Світське життя".

25-річний син президента Франції від першого шлюбу з Марі-Домінік Кюльйолі на один вечір завітав у Київ - задля діджей-сету. Відбулося це наприкінці минулого тижня.

На сьогодні П‘єр активно подорожує світом із діджей-сетами та продюсує французьких реперів. А от спродюсувати наступний альбом своєї мачухи співачки Карли Брюні парубок відмовляється.


"Ой, це краще не змішувати. Карла – чудова мачуха, але цього достатньо. Краще не поєднувати бізнес і родинні справи. Мені подобається її музика, але це не те що я продюсую", - пояснив П‘єр.

До речі, у робочих подорожах поруч із завидним нареченим завжди перебуває його менеджер і друг племінник колишнього генсека ООН Кофі Аннана.

Як розповів син Саркозі, за діджейським пультом він опинився ще підлітком:

"Я почав, коли мені було років 14-15, в маленьких клубах на Корсиці. Я там проводив усе літо, оскільки моя мама народилася на Корсиці. До речі, ви маєте поїхати туди, там надзвичайно гарно. Потім я не дуже активно діджеїв, але три роки тому потрапив на Ібіцу і не зміг собі відмовити у задоволенні знову стати за пульт".

Син президента Франції П‘єр Саркозі постояв у Києві за діджейським пультом

За словами П‘єра, прізвище батька він довго приховував під псевдонімом.

"Як і в кожній ситуації, тут є свої плюси і мінуси. Прізвище – непоганий старт, але все одно я повинен керувати процесом сам. І я хочу займатися музикою, а не говорити про політику", - пояснив хлопець своє рішення.

"…Коли я починав, мій батько ще не був президентом. Але я приховав своє прізвище не тому, що соромився батька, просто цей секрет надав мені більшої свободи", - додав П‘єр.

Те, що син не пішов у політику або деінде у серйозні сфери, Ніколя Саркозі, судячи з усього, пережив спокійно.

"У нас дуже прикольна родина. Батьки дали мені шанс просто бути щасливим і робити те, що мені до вподоби", - зауважив П‘єр.

Наостанок хлопець, який встиг знятися у рекламі модного одягу та у кліпі своїх друзів, зізнався, що не має ідеалу дівчини як такого:

"У мене немає ніяких критеріїв – жодного конкретного типу. Усе залежить від людини, почуттів, моменту, у який ви разом…"

Водночас на пряме запитання, чи є у нього дівчина, П‘єр відповів так:

"Це секрет, але ви бачите посмішку на моєму обличчі. Вона все говорить за мене".

Фото Reuters з сайту leJDD.fr

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів