"Океан Ельзи" став хедлайнером фесту в Росії

16 червня 2011, 12:14

Український гурт "Океан Ельзи" став хедлайнером 10-го ювілейного рок-фестивалю "Нашествіє" у Росії.

З 8-го по 10-те липня в Тверській області відбудеться найбільший музичний фестиваль СНД під відкритим небом "Нашествіє".

На честь десятиліття готується велика музична програма, в якій візьмуть участь кращі колективи. 10-го липня роботу Головної сцени закриє хедлайнер фестивалю - "Океан Ельзи".

На фестивалі "ОЕ" виконають свої найкращі пісні, які оберуть самі глядачі фестивалю. Голосувати за треки можна вже зараз на сайті однієї з радіостанцій.


10-го липня фестиваль "Нашествіє" закриє його хедлайнер "Океан Ельзи"

Список учасників десятого ювілейного фесту сформований практично повністю, в ньому понад 100 колективів: Гарік Сукачов, ДДТ, Воплі Відоплясова, Бумбокс, Чайф, Сплін, БІ-2, UMA2RMAH, Нещасний випадок, Нічні Снайпери, Найк Борзов, Ляпіс Трубецькой, Арія, Ундервуд, Звірі, Браво та багато інших.

Окрім музичних виступів у ході фестивалю, організатори представляють виставку "Рок у фарбах". На ній будуть виставлені роботи рок-музикантів - учасників фестивалю. Раніше були представлені роботи Іллі Лагутенка, Діани Арбеніної, Юрія Шевчука та інших.

Фестиваль "Нашествіє" проводиться з 1999 року. У різний час саме на сцені цього фестивалю відбулися перші виступи таких музичних колективів як "Смислові галюцинації", "Океан Ельзи", Земфіра. На сьогодні фестиваль - це 150 000 глядачів, 3 сцени, більше 100 музичних колективів і 650 осіб, задіяних в організації.

Нагадаємо, "Океан Ельзи" на початку червня цього року провели міні-тур по чотирьох містах країни (Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Донецьк). У ході цього туру програму виступів спільно з музикантами "ОЕ" складали глядачі концертів.

Фото Івана Кобякова rockmagazine.ru, надані прес-службою "ОЕ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів