ДіКапріо свариться з новою подругою?

16 червня 2011, 18:29

Свіженький романчик актора Леонардо ДіКапріо з юною колегою Блейк Лайвлі може передчасно вщухнути.

Подейкують, 23-річній Лайвлі не до вподоби "дикий" спосіб життя нового приятеля. 36-річний Лео ж не збирається вгамовуватися та кидати нічні гулянки та походеньки по клубах.

Через різні погляди на спосіб проведення дозвілля парочка вже почала сваритися, повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "In Touch Weekly".

"Блейк не любить гульні. Вона ніколи не вчащала на вечірки. Їй не подобається виходити кудись, (вона не любить) танці та гучну музику. Вона ліпше лишиться вдома", - засвідчив інформатор.


Зі слів джерела, смаки Блейк та її колишнього хлопця в цьому питанні збігалися – обоє вони полюбляли валятися в піжамах перед телевізором, переглядаючи фільми. Леонардо ж, вочевидь, не з таких чоловіків.

"На публіці Блейк може почуватися дуже невпевнено. Це одна з головних причин, чому вона не любить кудись виходити. Лео ж, навпаки, любить гуляти по вечорах і зазвичай щовечора він буває в клубах та на вечірках", - зазначив співрозмовник видання.

Нагадаємо, на початку травня стало відомо про розрив зірки "Ромео та Джульєтти" та ізраїльтянки Бар Рафаелі, буцімто, через небажання супермоделі народити ДіКапріо нащадків.

Схоже, справді розпалася ще одна зіркова акторська пара - Шона Пенна та Скарлет Йохансон.

Нещодавно 50-річного актора вже бачили в товаристві нової дами – акторки Гарсель Бове, відомої за стрічкою "Дикий, дикий Вест" та серіалом "C.S.I.:Майамі".

Ці двоє обідали разом, щоправда, точно невідомо, була їхня зустріч суто дружньою або романтичною, зауважує "Ace Showbiz" із посиланням на "E! Online".

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів