Патріарх Кирил катається на яхті за $4 мільйони. Фото

18 червня 2011, 19:38

Патріарх Російської Православної Церкви Кирил не відмовляє собі ні в чому мирському. При цьому таке "мирське" доступне далеко не всім простим смертним.

Нещодавно в інтернеті з'явилися фото розкішної яхти Кирила "Паллада".

Чорну яхту "Паллада" з тонованими вікнами, з російськими гербами на бортах і триколором на кормі пришвартовано біля Нікольського скиту Валаамського архіпелагу.

Неподалік знаходиться Валаамский резиденція Патріарха.


"Паллада" майже завжди стоїть тут - для неї побудований власний причал, пише сайт Gorod812.

За словами місцевих жителів, на яхті катають VIP-гостей, що прибувають на Валаам, і її любить сам патріарх Кирил. У вересні минулого року, наприклад, він здійснював на "Палладі" вояж по Волзі.

За даними ЗМІ, "Паллада" коштує від 4 мільйонів доларів.

"Паллада" - ексклюзивне судно класу люкс, розраховане на комфортне розміщення 8 осіб плюс є каюти для чотирьох членів екіпажу.

На борту є вітальня з домашнім кінотеатром і барною стійкою, їдальня з обіднім столом на 8 персон і кілька спалень, частина з яких мають королівських розмірів двоспальні ліжка.

Підлога покрита білими килимами. Білі шкіряні меблі виготовлені з елітних порід дерева.

На сайті Валаамського монастиря зазначено, що яхту Російській Православній Церкві подарувала компанія "Лукойл" ще в 2005 році, а раніше вона належала президентові Володимиру Путіну.

"Яхта "Паллада" була побудована за голландським проектом на Московському суднобудівному заводі і спущена на воду в 2003 році. Протягом двох років вона перебувала в розпорядженні управління справами президента Росії. Цього року яхта була придбана нафтовою компанією "Лукойл" спеціально для подальшої передачі Російській православній церкві", - йдеться на сайті монастиря.

Фото idrp.ru та Gorod812

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів