Меган Фокс звільнили за згадку про Гітлера

20 червня 2011, 11:14

Cправжньою причиною, з якої американську кіноактрису Меган Фокс "викинули" з третьої стрічки "Трансформери", стало її необережне висловлювання та згадка про Гітлера.

В одному зі своїх інтерв'ю 25-річна зірка доволі нешанобливо заговорила про режисера стрічки Майкла Бея, ще й, на додачу, порівняла його з нацистським лідером.

Дізнавшись про це, продюсер Стівен Спілберг звелів Бею "негайно її звільнити", пише "The Sun".

У тому горезвісному інтерв'ю журналу "Wonderland", у 2009-му році Фокс сказала: "Він (Бей) схожий на Наполеона, і він хоче створити таку погану, нездорову репутацію психа. На зйомках він хоче бути схожим на Гітлера, й він такий і є".


Також Меган зізналася, що працювати з "тираном" Беєм – то просто "нічне жахіття" та повідомила, що під час зйомок "Трансформерів" вони з колегою Шайя Лабефом "практично помирали", пише "Just Jared".

Реакцією на такі одкровення актриси став гнівний відкритий лист "до всіх фанатів Майкла Бея", написаний трьома анонімними членами команди.

Автори послання вказали на невдячність Фокс, яку відшукав саме Бей, коли вона була ще недосвідченим, сором'язливим дівчиськом, пише "The Huffington Post".

Саме завдяки "Трансформерам", зазначалося в листі, Меган виросла в "наступну Анджеліну Джолі" та, водночас, стала "Міс Принцесою", з якою всі перестали вітатися, бо вона ніколи не віталася у відповідь.

Серед інших епітетів, якими нагородили Фокс у листі захисники Майкла Бея, було "непривітне стерво" та "тупа мов каменюка".

Як відомо, місце Меган в третій частині "Трансформерів" зайняла 24-річна модель Розі Хантінгтон-Вітлі. Заразом дівчина стала "найгарячішою жіночкою планети" за версією чоловічого видання "Maxim".

Фото REUTERS

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів