Британські ЗМІ радять своїм багатіям не знайомитися з українками в інтернеті

20 червня 2011, 14:43

У західній пресі спалахнув скандал навколо загадкової смерті в Україні британського багатія, одруженого з українкою, яку він зустрів за допомогою сайту знайомств.

Як пише "The Daily Mail", 47-річний Баррі Прінг загинув у першу річницю свого одруження із дівчиною.

Прінга збила машина, і якщо спочатку його загибель розглядали як просто випадковий наїзд, то тепер міліція не виключає, що йдеться саме про умисне вбивство.

Про це може свідчити те, що наїзд стався на майже порожній дорозі, а машина мала фальшиві номери та знак "таксі".


"Міністр закордонних справ Британії Вільям Хейг сказав, що до цього може бути причетна місцева мафія", - пише видання.

Українка, що спричинила скандал у Британії

Вдова загиблого, 29-річна українка Ганна Зюзіна, також була на місці загибелі чоловіка, але за кілька хвилин до наїзду пішла до ресторану, де забула свої рукавички. Вона заперечує свою причетність до загибелі чоловіка.

Тепер Ганна Зюзіна претендує на частку у спадку Баррі Прінга, який становить близько півтора мільйони фунтів стерлінгів. Британські родичі загиблого оскаржують це.

Ганна і Баррі

Натомість, мати жінки розповіла, що її донька не підозрювала про багатство чоловіка аж до його смерті.

"Коли Ганна одружилася з Баррі, у неї не було жодної інформації з приводу статків чоловіка. Вони закохалися. Це були нормальні стосунки. Ганна не знала про його заможність, аж до самої смерті. Його смерть стала трагедією для Ганни і для нас усіх", - цитує матір британське видання.

Видання також застерігає: "З певністю можна сказати, що чоловіки, які планують скористатися дедалі більш популярними російськими сайтами знайомств для пошуку кохання мають враховувати підозри, що деякі з них пов'язані з організованою злочинністю".

Фото The Daily Mail
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів