Вайнхаус відмовилась від грошей за "позорисько" в Белграді та йде зі сцени?

21 червня 2011, 14:07

Скандальна співачка Еймі Вайнхаус не візьме грошей з організаторів свого сумнозвісного концерту в Белграді, хоча й має на те повне право.

Натомість, через гучне фіаско в Сербії, зірка може зникнути зі сцени "на роки".

За умовами контракту, Вайнхаус має право одержати увесь гонорар за свій виступ – адже на концерт вона прибула та "протрималася" на сцені впродовж 70 хвилин. Про це розповіли розгнівані організатори шоу.

Однак, як запевнив речник Еймі, грошей вона не вимагатиме, пише "The Daily Mail".


До слова, той виступ Вайнхаус не лишив байдужими навіть сербських політиків.

"Концерт Еймі був ганьбою та величезним розчаруванням", - поділився враженнями міністр оборони Драган Шутановац.

"До королеви їй далеко. Вона радше скидається на пацієнтку реабілітаційної клініки для залежних від наркотиків та алкоголю. Вона потребує серйозної медичної допомоги", - додав він.

Що ж насправді стало причиною того, що артистка затиналася, забувала слова та зникала зі сцени, лишається загадкою. Адже в усіх приміщеннях готелю, де спинилася команда Вайнхаус, панував суворий "сухий закон".

Якщо організаторам концерту вдасться вирахувати порушника, з нього можна буде вимагати сплати компенсації.

Саму ж Еймі шанувальники тепер зможуть побачити на сцені ще досить нескоро. Таке непросте рішення, заради її ж добра, буцімто прийняв менеджмент співачки.

Про це повідомляє "The Sun".

"Рею (менеджеру співачки) було тяжко спостерігати за тим, як вона упродовж років потрапляє в біду… Вона піде й цього разу це буде на роки", - повідомило джерело, наближене до зірки.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів