Відомі "зірки" заспівали на фотовернісажі у "Прем'єр Палац"

24 червня 2011, 15:10

В якому форматі пройде черговий день народження Vip Club "Прем'єр Палац" - завжди велика таємниця для гостей.

Своє шестиріччя 15 травня Vip Club відзначив у найкращих традиціях фотовернісажу. Урочисте відкриття відбулося в лоббі готелю "Прем'єр Палац", офіційна частина – у гранд-холі Софіївський, де на гостей чекала експозиція фотокарток.

Фотографії відображали учасників та історію минулих заходів. У ностальгічному настрої гості піднялися на другий поверх, де розташовувалися столи з вишуканими стравами.

Сюрпризом для гостей став Toto Cutugno, який особисто приїхав привітати іменинника з його шестиріччям. Після виступу легендарного виконавця на майданчик вийшли екс-резиденти українського Comedy Club - дует "Добрий вечір".


Хлопці добряче повеселили глядачів діалогами в чудово поставлених мініатюрах.

Сюрпризом для гостей став Toto Cutugno, який особисто приїхав привітати іменинника з його шестиріччям

Приємною несподіванкою вечора стала чарівна Крістіна Орбакайте. Хіти Крістіни змушували танцювати усіх присутніх. Концертний майданчик дозволяв використовувати сценічний простір таким чином, що комфортно себе почували і виконавці, і гості.

Весь вечір гості виголошували тости й побажання, зміцнюючи їх дружніми обіймами.

Наприкінці офіційної частини Голова Правління Ради директорів ТОВ "Оскар Ярд" Юрій Васильович Красовський та Генеральний менеджер Vip Club "Прем'єр Палац" Сергій Миколайович Петровський урочисто розрізали іменинний торт.

Приємною несподіванкою вечора стала чарівна Крістіна Орбакайте

Після офіційної частини гостям було запропоновано повернутися в лоббі і познайомитися з грою – Chemin de Fer. Історія цієї гри сягає корінням стародавньої цивілізації етрусків (1500 до н.е.), але сучасні особливості та правила були оформлені французами в 16 столітті.

У Росії ця гра також була відома: в неї грали і Пушкін, і Толстой. Chemin de Fer досі залишається однією з найпопулярніших ігор серед аристократії.

Ще одним сюрпризом вечора став виступ британської групи "Touch & Go", яка виконала свій незабутній хіт - "Would You".

Наприкінці офіційної частини Голова Правління Ради директорів ТОВ "Оскар Ярд" Юрій Васильович Красовський та Генеральний менеджер Vip Club "Прем'єр Палац" Сергій Миколайович Петровський урочисто розрізали іменинний торт

Таким яскравим вийшло святкування шостого дня народження відомого Vip Club "Прем'єр Палац".

Варто додати, що організатором свята стало івент-агентство "Оскар Ярд Медіа", яке й влаштувало цей барвистий і веселий захід.

За інформацією івент-агентства "Оскард Ярд Медіа"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів